Ingyenes szállításhoz 24.888-Ft -ért kell vásárolnia, mely elérhető a termékek 97%-val

A+ A A-

Kincream Prestige hajszínskála, a hajfesték pontos használata, és a hajszínek Magyar elnevezései!

A fodraszkellek-bolt.hu - ban, Itt találhatók - Kincream Prestige  - professzionális, PPD mentes hajfesték jól nagyítható hajszínskála képei, használatának részletes leírása,  és a hajszínek Magyar elnevezése.

A hajfesték színek 2014-ben kis számban változtak. A megszűnő, új, vagy megváltozott számozású hajszíneket a magyar nyelvű leírásoknál jelöltük!

A jól nagyítható vízszintes matrix elrendezésű hajszínskálák, 2 szer is nagyíthatók!  A második kattintás után kiváló minőségben tekintheti meg a hajfesték színeket!

.....….....  A hajszínskálák .............

 

 
 
 
 
 
A Réz és Réz mahagóni KIN hajfesték színek megtekintéséhez kattintson a képre!
 
 
Az intenzív Vörös, Piros, Viola KIN hajfesték színek, az extrém Contrast hajfestékek, és az Ultravilágos szőke KIN hajfesték színek megtekintéséhez kattintson a képre!
 
A Mixton KIN hajfesték színek megtekintéséhez kattintson a képre!

 

……………………………………………………………………………………………........

A Kincream Prestige hajfesték pontos használata, és a hajszínek Magyar elnevezéseinek olvasásához kattintson ide!

-bolt/-Ha szükséges, a hajfestéssel kapcsolatosan részletes szakmai tudnivalókat és tanácsokat talál a következő menüpontnál!   - Információ - Hajfestékek használata, hajfestési tanácsok
 
-bolt/-A normál hajfestékek keverési aránya 1+1  -  Hatóidő 30 -35perc -  Az ultravilágosító hajfestékek keverési aránya  1+2  Hatóidő 45 perc
Tegyünk egy műanyag tálba 1 adag hajfestéket, és keverjünk hozzá 1 adag oxidálószert ( pl.: 60ml festék  + 60ml oxidálószer).
 
-bolt/Figyelem!  A teljes biztonság érdekében a túlérzékenységi bőr próbát hajfestés előtt mindig végezze el! - A friss hajfestést mindig rögzítse le hajszínrögzítő samponnal, vagy egyéb hajszín rögzítő készítménnyel.

Kedvelje Facebook oldalunkat

google-site-verification: google8c7313c581c6ff6e.html gtag('config', 'UA-56993419-1');