Ingyenes szállításhoz 24.888-Ft -ért kell vásárolnia, mely elérhető a termékek 97%-val

A+ A A-

Kinliss tartós hajegyenesítő használata

-- A csomag a KINLISS hajkiegyenesítő termékcsalád összes (4db) termékét tartalmazza! 

-- Kinliss keratinos hajkiegyenesítő család használata--

Visszavásárlási garanciát adunk! – A használati utasítások betartása 100%-os biztonság nyújt az esetleges haj károsodás ellen! - - A termékcsalád minden eleme kb. 5 normál haj kiegyenesítéséhez elegendő. - - A hajkiegyenesítés folyamata videón is megtekinthető, a KIN Youtube csatornáján! Kattints ide!  www.youtube.com /user /kincosmetics

A termékek:

  1. KINLISS - RITUAL 1 SHAMPOO 500ml – mélytisztító sampon
  2. KINLISS - RITUAL 2 CREAM INTENSE 500ml – erős hajegyenesítő krém
  3. KINLISS - RITUAL 2 CREAM SOFT 500ml – lágy hajegyenesítő krém
  4. KINLISS - RITUAL 3 TREAT 500ml – hajszerkezet lezáró, visszaállító, hajregeneráló kezelés

-- Tartós hajegyenesítés a Kin forradalmian új, egyedül álló tecnológiájával.  A csúcsminőségű hajápolási termékek gyártásával eltöltött több mint 80 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött álló Kin Cosmetics, egy teljesen új megközelítéssel készítette el tartós, hajkiegyenesítő termék családját.

A szabadalommal levédett Oleo - cisztin Technology koncepciónak köszönhetően jött étre, a forradalmian új formula, a formaldehid mentes haj és bőrbarát Kinliss hajegyenesítő termék család. A hajegyenesítés tökéletes minőségét és az egyediséget a rendkívül hatékony természetes olajok, vitaminok (Makadámia olaja, Keratin, Fehérjék, F-vitamin ) magas koncentrációja, és egy levédett szabadalom biztosítja. - A tartós hajkiegyenesítés egy molekuláris változás a hajszerkezetben, egy kémiai redukciós folyamat által. Ahhoz hogy ezt a változást létre tudjuk hozni, majd az új formával, az eredetivel megegyező erősségű kötést tudjunk létrehozni, be kell hatolni a hajszerkezetbe, és változásokat kell végrehajtani.

A haj fő építő eleme a keratin, amino savak hosszú láncolatból épül fel. A Kin szabadlom egyik fontos elemeként, a  hajegyenesítés során a legfontosabb  aminosav, a  cisztint arányának változtatását használja, amelytől függ hogy a haj keratin tömege növelhető vagy csökkenthető. A cisztin egy esszenciális aminosav, amely abban is segít, hogy a hajegyenesítés során rekonstruálja és regenerálja a kapilláris rostokat, a hajszálakat . - - A másik fontos szabadalom, a Dió levél kivonat. Nagy koncentrációban az illóolajok és a tanninok elősegítik a hajkiegyenesítő folyamatot. A hajegyenesítés közben a mély hidratálást a kapilláris rostok védelmét a makadámia olaj biztosítja. A makadámia olaj tápláló és simító tulajdonságai miatt a haj kezelhető , könnyen fésülhető és fényes lesz.

--  EREDMÉNYEK:
• Tökéletesen egyenes és sima haj 8-12 héten keresztül
• Tökéletes kapilláris textúra
• Megszünteti a haj felületének egyenetlenségét
• Könnyű fésülhetőség
• Természetes fény

-- Hajkiegyenesítő termékek használata:

--*Figyelem! A hajkiegyenesítő műveletet, ugyan sokkal kisebb számban, de ugyan úgy mint a hajfestést, befolyásolhatják előre nem látható körülmények. A hajkozmetikában a hajápolás folyamata során rengeteg készítmény kerülhet a hajra, ( pl.henna, fém sókat tartalmazó hajápolási termékek ) és ezek egymásra hatását előre nem lehet meg állapítani, ezen felül gyógyszerszedés és más emberi tényezők, hirtelen hormonális elváltozások is befolyásolják a végeredményt, ezért a következő próbák elvégzése kötelező! Roncsolt erősen porózus hajon ne használja a terméket, előtte a termékcsalád keratint tartalmazó termékeivel javítsa fel a haj állapotát!

-- Visszavásárlási garanciát adunk! - 100%-os biztonság!  ** Amennyiben elvégzi a használati utasításban szereplő próbákat és betartja az utasításokat, teljes biztonsággal kiderül, hogy használhatja-e a hajkiegyenesítőt, vagy nem! Ha a termék nem alkalmazható az Ön hajára, és csak a próbának megfelelő mennyiséget használta el a csomagból, 50%-os áron visszavásároljuk a csomagot! A csomag visszaküldésének módjáról az ügyfélszolgálatnál kap felvilágosítást, vagy ASZF-ben olvashat! Tel: +36/20/3371605

-- Hajkiegyenesítő próba! - Figyelem!  ** A hajkiegyenesítés megkezdése előtt minden alkalommal végezze el a teljes folyamatot a használati utasítás szerint egy hajtincsen, és végezzen bőrpróbát is! Ezekkel a próbákkal kizárható bármilyen előre nem látható károsodás! Csak akkor használja a hajkiegyenesítő krémet és fixálót az egész hajon, ha minden tökéletesen sikerült! Tartsa be a figyelmeztetéseket! A próba kihagyása, és a nem megfelelő használatból előfordulható problémákért felelősséget nem vállalunk!

Bőrpróba! - --  A krémből a fültő mögé egy kis mennyiséget vigyen fel. Amennyiben a krém használatánál káros elváltozást, irritációt észlel, azonnal mossa le, vagy ha a következő 24 órában allergiás reakciókat észlel bőrén, ne használja a terméket!

-- 1. - RITUAL 1 - Kinliss sampon használata
A sampon enyhén lúgos pH-jú.  A sampon feladata hogy megnyissa a kutikulát, mélyen megtisztítsa a hajat a szennyeződésektől, ezzel megkönnyítve a következő folyamatban használt termék munkáját.

-- 2.- Szárítsa meg a hajat kb. 80%-ban  hajszárítóval .

-- 3. – Hajegyenesítő RITUAL2 - 1( intense) erős, vagy RITUAL2 - 2(soft) lágy KINLISS krém használata

-- 4.- Határozza meg a haj állapotát, és döntse el melyik erősségű krémet használja!

*A hajkiegyenesítő KINLISS  RITUAL 2  -  1(erős)  vagy 2(lágy) krémek kiválasztása, és az ajánlott hatóidők:

-- Vékony hajra: natúr hajra 1-es 25perc, festett hajra 2-es 20perc, érzékeny hajra 2-es 15perc

-- Normál hajra: natúr hajra 1-es 30perc, festett hajra 2-es 25perc, érzékeny hajra 2-es 25perc

-- Erős hajra: natúr hajra 1-es 40perc, festett hajra 1-es 30perc, érzékeny hajra 2-es 30perc

A hajegyenesítő krémet krémes textúrája miatt nagyon könnyű alkalmazni.

-- Javaslatok a Kinliss hajkiegyenesítő kezelés alatt:
• Használjon kesztyűt!
• Ne melegítse!
• Rendszeresen ellenőrizze a haj állapotát a hatóidő alatt!

-- 5.- Öntse a kívánt mennyiségű terméket egy nem fémes tálba.
-- 6.- Ossza a hajat 8 szakaszra és ecsettel vigye fel a krémet a hajra, a tarkónál kezdve, a hajtövektől pár miliméterre kezdve, úgy hogy a krém ha lehet ne érintkezzen a fejbőrrel.
-- 7.-  A krémet fésülje bele a hajba egyenletesen, egyenesen tartva egy nem fémes fésüvel . Ellenőrizze, hogy van elég termék a hajon, a felesleget a fésűvel húzza le, fésülje egyenesre, és hagyja teljesen egyenesen . Ezt a műveletet mind a 8 szakaszon végezze el.
-- 8.- Határozza meg a hatóidőt, és ellenőrizze a hajat folyamatosan.
-- 9.- A hatóidő végeztével alaposan öblítse le langyos vízzel, amíg az összes terméket el nem távolította.
-- 10.- Szárítsa egyenesre a hajat hajszárítóval, 80%-osan, és folytassa a hajegyenesítést a RITUAL 3 termék használatával.
--      * Ha nagyon kezelhetetlenül kócos vagy göndör a haj, hajvasalóval egyenesítse ki.

RITUAL 3 - KINLISS TREAT – Kinliss hajszerkezet lezáró, visszaállító, hajregeneráló hajkezelés
Feladata a haj külső szerkezetének lezárása és belső szerkezetének újjá építése. Ez egy savas bázisú reconstructor, ami regenerálja és rekonstruálja a diszulfidkötéseket, az új haj így nagyon sima, táplált és egyenes lesz. Ezt a kezelést 3 hét múlva ismételje meg!

-- 11.- Öntse a kívánt mennyiségű RITUAL 3 terméket egy nemfémes tálba.
-- 12.- Ossza a hajat 4 részre és vigye fel a RITUAL 3 terméket egy ecset segítségével egyenletesen.
-- 13.- Fésülje bele a terméket a hajba, hogy mindenhova kerüljön a termékből, majd finoman masszírozza a bele a kezével. Fésülje teljesen egyenesre a hajat.
-- 14.- A felesleges terméket húzza le a fésű hátával, és ellenőrizze, hogy a haj teljesen
egyenes legyen. Minden szakaszon végezze el ezt a műveletet.
-- 15.- Hagyja a terméket 15 percig a hajon.
-- 16.- A hatóidő lejárta után meleg vízzel öblítsük le a hajról.
-- 17.- Szárítsa 100 %-ig, majd hajvasalóval egyenesítse ki.

-- Figyelem! ****Utókezelés:
-• A teljes folyamatot mindig egy hajegyenesítő hajvasalással fejezze be!
-• Ne mossa meg a haját a kezelés után 48 órán belül és ha pára vagy nedvesség éri, szárítsa meg és vasalja egyenesre azonnal!
-• Mossa meg a hajat a harmadik napon és a vasalja egyenesre!
-• A későbbi hajápolás során használja Kin Liss egyenes hajra való termékeinek körét, így meghosszabbítja a hajegyenesítés hatását.
-• Ajánlott a RITUaL 3 termék használata három héttel a kezelés alkalmazása után annak érdekében, hogy alaposan újjáépítse a haj belső és külső szerkezetét.

-- Otthoni kezelés:  Az otthoni hajápolás során használja Kin Liss egyenes hajra való termékeinek körét, így meghosszabbítja a hajegyenesítés hatását. - Minden KINACTIF LISS termék tartalmaz Makadámia olajat, Keratint, Fehérjéket  és F-vitamint , amely intenzíven táplálja, hidratálja és javítja a haj szálakat. Az eredmény egy folyamatos selymes textúrájú egyenes fénylő és könnyen fésülhető haj. - *A hajkiegyenesítés folyamata videón is megtekinthető, a KIN Youtube csatornáján!

-- Figyelem! - Csak professzionális felhasználásra*!  - Erősen roncsolt hajon ne használja!

Kedvelje Facebook oldalunkat

google-site-verification: google8c7313c581c6ff6e.html gtag('config', 'UA-56993419-1');