Ingyenes szállításhoz 24.888-Ft -ért kell vásárolnia, mely elérhető a termékek 97%-val

A+ A A-

A Zeta 2 hajhullás elleni hajszesz használata

15ml hajszesz + kristályok -a fodrászkellék boltban. 

Hajhullás ellen 15ml hajszesz + kristályok - ÚJRA NŐ A HAJA ! – Hajszesz Hajhullás ellen. Használatával megvalósítható a hajhullás megállítása, a hajnövesztés látványosan, mellékhatások nélkül. Az elmúlt 10 év tapasztalatai alapján, a hajszesz minden használója,  a saját problémájánál, az elérhető legjobb  hatást érte el 3-4 hónap használata után.

Megnézem a terméket!

Már az első  kúra után látványos változás tapasztalható, melyhez  16db ampulla használata szükséges. Költséghatékony hajkezelés, hajkúra = Heti 1 ampulla 2-3 alkalommal történő alkalmazásával. – Az A zeta 2 hajszesz használatával egy adott fejbőrtípuson, az elérhető maximális eredmény megvalósítható, a problémával arányos ideig használt termékalkalmazással.

A hajhullásra, hajerősítésre készült hajszesz hatását erősíti, a felvitel előtti fejbőr mélytisztító hajszesz, és hajhullás elleni sampon használata! ( másolja a böngésőbe a neveket!) pl. LS mentes fejbőr méregtelenítő bio szérum NHP Detox - - Sampon hajhullás ellen Vital Anticaduta - SLS mentes bio sampon hajhullásra NHP

fodrászkellék cikk - A hajhullás, hajritkulás, kopaszodás gyakori haj probléma. Az - A zeta 2-, professzionális hajhullás ellen készült hajszesz, használatával rendkívül erőteljesen, gyorsan és hatékonyan kezelhető, megállítható minden típusú hajhullás, egyéb fejbőr betegség, és elindítható az új haj növekedése. Ezt a hajhullás elleni hajszeszt még kemoterápiás kezelés után is hatásosan használhatjuk hajnövesztésre! - Hogy egy termék használata mennyire teljesíti a tőle elvárt hatásokat, az mindig a használata után válik láthatóvá, és ezt legjobban a vásárlók visszajelzései alapján állapíthatjuk meg. Keressen rá Ön is az interneten!

------------------

fodrászkellék cikk  - A termék használatakor tapasztalt hatások, vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései alapján.

A normál átlagos haj, növekedése, havonta 1 - 1,5cm.

 * -  - Az A Zeta 2 hajszesz használata után várható hatások.

  1. A hajszesz ajánlott használata heti 1db 15ml ampulla, 2-3 alkalommal történő használata. Csak a fejbőrre kell felvinni, bele masszírozni!  Egy kartonban 16db ampulla található, ez egy 4 hónapos hajkúrára elegendő.
  2. A hajszesz 3-4 hetes, használata után a haj várható növekedése 3-4cm, és a hajszesz folyamatos használatával fen tartható.
  3. A haj heti egy ampulla folyamatos használatával is jelentősen megerősödik, tarása lesz.
  4. A hajszesz 3-4 hetes használata után a hajnövekedésben megállt haj, pangó haj növekedése megindul, a haj várható növekedése 3-4cm, és a hajszesz folyamatos használatával fen tartható.
  5. Intenzív kezeléssel 2-3 hónap után az inaktív, már nem működő, de még élő hajhagymák újra élednek, megindul az új haj növekedése!
  6. Kemoterápián átesett felhasználóknál a már a normál kúra is jól látható eredményeket produkál, de az intenzív kúrával magasabb eredmény érhető el.
  7. A fejbőr más egyéb problémái, pl. pirosodás, érzékenység, seborrhoea, …, gyógyul, folyamatos használat után megszűnik.
  8. A hajszesz használata mindenkinek jól látható eredményeket produkál, de a nők 95%-nál, a férfiak 70%-nál látványosan működik.
  9. Látványos eredményt ér el, már az első hajkúra alatt.

------------------------------

fodrászkellék cikk --  Kétkomponensű hajszesz, 15ml hajszesz + vitamin kristályok külön tartályban, a hajhullás ellen, és a haj újranövekedés elindítására!  Mivel a hajszesz a fejbőr helyes működését állítja helyre, hatásosan alkalmazható minden fejbőr problémára!

A Vitalfarco bio hajkozmetikai gyár 50 éves tapasztalata és kísérletei által összeállított természetes összetevőknek és hatóanyagoknak köszönhetően látványosan hatékonyan gyógyítja a fejbőrét, táplálja a haj hagymákat, erősíti a hajat. A hajszeszek hatása a Vitalfarco szerint az összetevőkön is múlik, de a rendkívüli hatás mindig ezek  jól eltalált összetételen múlik! -  Szeretné, ha haja havi 3-4 centiméterrel nőne gyógyszer szedése, és mellékhatások nélkül?

Az - A zeta 2 – hajszesz használata  -fodrászkellék cikk

A hajszesz használata során ajánlott a fejbőrproblémának megfelelő, szintén a Vital termékcsaládba tartozó sampon használata! Ha több egyidejű hajprobléma jelentkezik,  használja felváltva a következő samponokat!

  1. Vital Sampoo Anticaduta – Sampon Hajhullás ellen 250ml
  2. Vital Sampoo Antiforfora – Sampon Korpásodás ellen 250ml
  3. Vital Sampoo Antigrasso – Sampon Zsírosodásra 250ml

Intenzív hajkezelés! Kezdő fázis: hetente 2 vagy 3 használat, 2-3 hónapig, samponozás után nedves hajon vagy száraz hajon,  ha a mosás nem szükséges.

Megelőző vagy védő kezelés: hetente legalább 1 használat a probléma megszűnéséig. Az intenzív kezelést ismételje meg periódikusan, legalább kétszer egy évben. Ha több hajgyógyászati problémája van, felváltva használja a samponokat és a hajszeszeket

Az A zeat 2 Hajhullás elleni hajszesz használata:

A hajszérumot használhatja száraz és nedves hajon is. A nedves hajon gazdaságosabb lesz a felhasználás, mert a haj kevesebbet szív fel belőle! A hajszeszt a fejbőrbe kell masszírozni!  *A legjobb hatás elérésére ajánlatos megtisztított fejbőrre felvinni! A tisztításhoz használja a fejbőr problémának megfelelő sampont, vagy több probléma esetén samponokat felváltva! - Ezek együttes használata erősíti a kívánt hatást! A hatás felgyorsításához ajánlott, a hajszesz felvitele után sapka, búra, gőzbúra, klimazon használata.

- Mossa meg a hajat a kezelésnek megfelelő samponnal, és törölje meg.

- Vegye le a védő kupakot! Kétkomponensű hajszesz, a kristályok a piros kupak alatt vannak!  A piros gomb erőteljes benyomásával a kupakban levő vitamin kristályok belehullanak a hajszeszbe. Rázza össze a keveréket! Kb. 2-3 perc után a kristályok feloldódnak! Az így létre jött hajszérumot kell majd a fejbőrbe masszírozni. A piros zárókupak kifúrásával, majd megfordításával egy hajszesz felvivő flakont tud létre hozni!

- Vigyen fel a fejbőrre az ampulla tartalmából részről részre haladva, minden szükséges helyre. Figyeljen hogy a hajra minél kevesebb jusson, mert annál gazdaságosabban tudja a hajszeszt használni. Masszírozza bele a fejbőrbe legalább 5 percig kis körkörös mozdulatokkal. Az ujjvégekkel könnyedén nyomkodja bele a fejbőrbe annak érdekében, hogy biztosítsa az aktív összetevők alapos átitatását. Ne öblítse le! ! (Nem fontos egy egész ampullát elhasználni, csak annyit, amennyi a kívánt fejbőr területre szükséges! A fel nem használt hajszérumot 1 évig minőség romlás nélkül használhatja!)

fodrászkellék cikk - Hajhullás elleni hajszérum professzionális, hajgyógyászati használata, hajkezelés:

- A legjobb hatás elérésére a hajszérumot ajánlatos mélyen megtisztított fejbőrre felvinni! *Ehhez ajánlott gyümölcssavas fejbőrtisztító, mélytisztító  sampon, vagy mélytisztító Peeling szérum, vagy mindkettő együttes használata. A kezelést a normál használat szerint kell folytatni!

 - - -  Professzionális fodrászati és hajgyógyászai használatra készült, fodrászcikk, fodrász kellék.  - - - 

……………………………

fodrászkellék cikk - Néhány megelőző válasz, azokra a kérdésekre, amit lehet hogy Ön is feltenne!

A Zeta 2 - Hogyan hat?- A fejbőr fiziológiai egyensúlyát állítja helyre, ezáltal nagyon sok problémát megszüntet.  Felgyorsul, vagy újra indul a haj növekedése.  Megerősödnek a hajszálak, újra lesz tartása a hajnak.  Megállítja a haj hullását.  Megszünteti a fejbőr betegségek nagy részét……

A Zeta 2 - Kinek használ? A tapasztalatok szerint mindenkinek használ, de a nők 95%-nál, a férfiak 70%-nál látványosan működik.

A Zeta 2 - Mikor jelentkezik a hatás? — A hajhullás csökkenése, a haj megerősödése, az első intenzív kúra után ( 2-3 hónap) már látható változásokat mutat. Látványos változás a 4-5hónap után várható, amennyiben folyamatosan heti 1 ampullát használ. Hogy a hajprobléma ne jöjjön vissza, javasolt évente megismételni a kúrát, valamint folyamatosan havonta 1-2 ampulla használni.

A Zeta 2 - Intenzív kezelés – kezdő fázis: hetente 2 vagy 3 használat, 2-3 hónapig, samponozás után nedves hajon vagy száraz hajon, ha a mosás nem szükséges.

A Zeta 2 - Megelőző vagy védő kezelés: hetente legalább 1 használat a probléma megszűnéséig. Az intenzív kezelést ismételje meg periódikusan legalább kétszer egy évben. Ha több hajgyógyászati problémája van, felváltva használja a samponokat és a hajszeszeket.

A Zeta 2 - Mennyit kell használni? – Csak annyit, amennyivel a fejbőrt be tudja masszírozni a kívánt területen.. Úgy kell fel vinni a fejbőrre, hogy a haj minél kevesebbet igyon fel. Férfiaknál egy ampulla akár 4-5 alkalommal is elegendő, a kevesebb haj miatt.  Ez a kezelés ugyanolyan hatásos mintha minden alkalommal elhasználna egy teljes ampullát!

A Zeta 2 - Mennyibe kerül? Az ár – érték – hatás - arányról a reklám törvények mi nem írhatunk, de Ön kiszámolhatja. Egy ilyen minőségű hajkúra ára gyártóktól, forgalmazóktól, és reklámtartalomtól függően, óriási árkülönbségekkel kerülhet a fogyasztókhoz.

-------------------

fodrászkellék cikk -  A fejbőr ápoló szerek hatóanyagairól, hatásukról

- - - - A növényi komplex kivonatok alkotóelemeinek, és egyéb hatóanyagok hatásai. - - - 

A készítménynek köszönhetően a revitalizáció már a hajtőnél megindul. Aktivizálja a hajtüszőkben lévő sejteket, javítja a mikrokeringést, fokozza a haj növekedését, csökkenti a hajhullást. Hatékonyan alkalmazható kopaszodás és hajhullás ellen, valamint a fiatalos-, csillogó és erős haj elérése érdekében.

A hajfiatalító és hajnövekedést serkentő fito - biotechnológiai szérum hatóanyagai, és a peptidek specifikus lokalizációt mutatnak a célterület környékén, a hajtüszőnél, és hatással vannak az itt található keratinocitákra. A kezelés hatására a dermisz és a gyökérhüvely kapcsolódása vastagabb és strukturáltabb lesz, csökken a hajhullás és egészségesebbé válik a hajtüsző. A  molekulák védve vannak a fehérjebontó enzimektől, ezért hatékonnyá teszik a felszívódást, így a revítalizáció már a hajtüsző szintjén a hajtőnél megindul.Lecitin: javítja a haj szerkezetét és a fejbőr állapotát, így csökkenti a hajhullás mértékét

  1. Panthenol: Javítja a haj szerkezetét, így rugalmasabbá és fényesebbé teszi a hajat, óvja a hajszálakat a mechanikai és kémiai behatásoktól.
  2. Csalán: külső használata a hajhullás kezelésére és a hajnövekedés serkentésére ajánlott
  3. Bojtorján: megszabadítja a fejbőrt a korpától, erősíti a hajat és meggátolja a hajhullást.
  4. Körömvirág: tisztító hatású, javítja a vérkeringést,
  5. Nyír: antibakteriális hatású, tisztítja és fertőtleníti a fejbőrt és egyben segíti a hajnövekedést
  6. Búza: kijavítja a károsodott hajszerkezetet, a hajnak hosszan tartó, jellegzetes fényt kölcsönöz.
  7. Cickafarkfű: korlátozza a faggyútermelést
  8. Kakukkfű: fokozza a vérbőséget, valamint antiszeptikus és antibakteriális hatással bír.
  9. Paprika: fokozza a véráramlást, gyorsítja a regeneráló folyamatokat
  10. Szalicilsav: a szalicilsav multifunkciós tulajdonságokkal rendelkezik, fellazítja és eltávolítja a fejbőrön található elhalt sejteket, zsírt és egyéb szennyeződéseket. A szalicilsav a fejbőr külső rétegében koncentrálódik, amely lipidekben gazdag, de a kor előrehaladtával a természetes hámlás csökken, és így száraz és matt bőrkorpák alakulnak ki. Mivel gyorsítja az epidermis hámlását, a faggyúmirigyek sem tömődnek el, és gyorsabban képződik új bőr. A hatóanyag egyéb pozitív tulajdonsága az antimikrobiális hatás, mely főként a gyulladások kezelésében játszik szerepet.

Kedvelje Facebook oldalunkat

google-site-verification: google8c7313c581c6ff6e.html gtag('config', 'UA-56993419-1');