Ingyenes szállításhoz 24.888-Ft -ért kell vásárolnia, mely elérhető a termékek 97%-val

A+ A A-

A hajhosszabbítás velejárói.

fodrászkellék bolt - A hajhosszabbítás a gyors, látványos frizuraváltoztatás leggyorsabb formája.

Több technikai megoldással is beépíthetjük a póthajat az eredeti hajba. Bármilyen megoldást is választunk, a póthaj fokozott ápolást igényel, mert tápanyagokat már csak kívülről tud felvenni. ***Ha a jó tanácsokat betartjuk, akkor a kiváló minőségű póthajak sokáig szép látványt és természetes hatást nyújtanak.

A póthaj, a hosszabbított haj kezelése:

A póthaj sokkal több törődést igényel, mint a saját hajunk. Legyen az a legjobb európai, vagy indiai haj. A póthaj nem kapja meg a hajhagymákon keresztül a táplálást, ezért fokozottan kell a hiányt pótolnunk! Gyakran csak annyi a jó tanács, hogy “balzsamozd be mosás után”. S mivel ez terjedt el, így néhány fórumon azzal lehet találkozni, hogy a póthajat viselő nők alapvetően semmit nem tudnak arról, hogy mivel kellene kezelni a hajat, és olyan általános szereket javasolgatnak egymásnak, ami egyáltalán nem a póthajakra lett kifejlesztve – a póthaj ugyanis már élettelen ! ***Csak professzionális, magas hatóanyaggal rendelkező hajápoló termékkel ápolja! Az üzletláncokban kapható termékek bármilyen ismert márkásak, nem alkalmasak a póthajak ápolására, mert ezekben nem elegendő a hatóanyag tartalom. ***A pót hajakhoz mindig ajánlunk, erre a célra kifejlesztett, megfelelő hajápoló szereket is, amelyek rendelkeznek a megfelelő ápoló hatással. Csak ezen termékek használatával éri el a haj, a leghosszabb élet tartamát!

Kezdjük azzal, hogy a póthaj mindennapos ápolást igényel. Naponta legalább 10-15 percet kötelező foglalkozni vele. Reggel és este ki kell fésülni. Ha elmulasztod az alapos, lágy kifésülést, pár nap alatt “be rasztásodik”. ***Kifésüléshez speciális puha sörtéjű kefét kell alkalmazni, amelynek egyik szála rövidebb, másik hosszabb. Az illesztési pontokat tilos vasalni, és közvetlenül szárítani. ***A vasalásnál, és hajmosásnál csak közepes, vagy gyenge hőértéket használjunk. Javasolt mosni 4 naponként, de ne mossuk naponta, mivel az kiszárítja. Néhány samponban olyan összetevők vannak, amik oldják a keratinos hőillesztést (pl.: alkohol, gyümölcssav). Nézzük meg a sampon összetevőit vásárlás előtt ! ***A hajat mindig hátrahajtott fejjel mossuk, ujjainkkal kifésülő mozdulatokkal, ne dörzsölve, kócolva. A haj kibontását speciális hajkefével mosás előtt, száraz állapotban végezzük. Mosás után törölközővel nyomkodva (nem dörzsölve) a hajat, távolítsuk el a felesleges vízmennyiséget. ***A hajszálak nedves állapotban a legsérülékenyebbek, ezért ilyenkor ne fésüljük. Mosás után ajánlatos 20-30 percre alaposan bebalzsamozni, olyan termékkel, ami proteint tartalmaz.

***A haj szárításakor, ha lehet kerüljük el a hajszárítót, ha muszáj használni, akkor csak langyosan. Szárítás előtt hagyjuk kipárologni egy részét a víznek ! Tilos alkohol és gyümölcssav tartalmú kondicionálót használni. ***Ne szárítsuk forró levegővel a hajat a gyors elintézés érdekében. Lehetőleg hagyjuk megszáradni a hajat magától, ez a legjobb, amit tehetünk vele. Szárítás után alapos, gyengéd kifésülés ajánlott. Tépkedni tilos. A hajnak különösen jót tesznek a különféle olajak. Használjunk minél több speciális ápolószert váltakozva, és foglalkozzunk a hajunkkal naponta legalább 2×15 percet. ***Az ápolószerek közül kizárólag a proteines termékeket szabad használni, a gyümölcssavast, alkohol tartalmút nem ajánljuk.

***Éjszakára nagyon fontos kifésülni a hajat. Alvási szokásaink is befolyásolják a reggelre kialakult hajszerkezetet. Nem ajánlott nedves hajjal lefeküdni. Éjszakára mindenképpen ajánlatos lazán összefonni, vagy lófarokba összefogni a hajat, de sohasem “befőttes” gumival, hanem valamilyen rugalmas állagú, de szövet burkolatú termékkel. Strandon, uszodában, tengerben, és fürdésnél óvjuk a hajat a sós víztől és a klórtól, mivel ezek nagyon erősen károsítják a saját és a póthaj szerkezetét. ***A sós tengervíz hamar szárazzá és töredezetté teszi a póthajat ezért még akkor sem ajánljuk az ezzel való érintkezést, ha utána azonnal kiöblítjük. Szoláriumozásnál fedjük el a hajunkat pld. törölközővel. Napozás csak kíméletesen. A szauna különösen szárító hatását úgy kerülhetjük el, hogy egy nedves törülközőt a fej köré tekerünk a hajat teljesen betakarva. A dauerolást semmiképpen nem ajánlott, de  a festés is roncsolja a haj szerkezetét, ezért megrövidíti a póthaj élettartamát.

***Ha a fenti jó tanácsokat betartjuk, akkor a , kiváló minőségű póthajak sokáig szép látványt és természetes hatást nyújtanak. - Éjszakára nagyon fontos kifésülni a hajat. Alvási szokásaink is befolyásolják a reggelre kialakult hajszerkezetet. Nem ajánlott nedves hajjal lefeküdni. Éjszakára mindenképpen ajánlatos lazán összefonni, vagy lófarokba összefogni a hajat, de sohasem “befőttes” gumival, hanem valamilyen rugalmas állagú, de szövet burkolatú termékkel. Strandon, uszodában, tengerben, és fürdésnél óvjuk a hajat a sós víztől és a klórtól, mivel ezek nagyon erősen károsítják a saját és a póthaj szerkezetét. A sós tengervíz hamar szárazzá és töredezetté teszi a póthajat ezért még akkor sem ajánljuk az ezzel való érintkezést, ha utána azonnal kiöblítjük. Szoláriumozásnál fedjük el a hajunkat pld. törölközővel. Napozás csak kíméletesen. A szauna különösen szárító hatását úgy kerülhetjük el, hogy egy nedves törülközőt a fej köré tekerünk a hajat teljesen betakarva. A dauerolást semmiképpen nem ajánlott, de  a festés is roncsolja a haj szerkezetét, ezért megrövidíti a póthaj élettartamát.

Kedvelje Facebook oldalunkat

google-site-verification: google8c7313c581c6ff6e.html gtag('config', 'UA-56993419-1');