Ingyenes szállításhoz 14.888-Ft -ért kell vásárolnia, mely elérhető a termékek 97%-val

A+ A A-

Vásárlási, szállítási, információk, díjak, fodraszkellek-bolt webáruház használata (ASZF)

A fodraszkellek-bolt.hu áruházban feltüntetett árak bruttó árak, tehát áfával együtt, és forintban értendők és nem tartalmazzák a házhoz szállítás költségét.

.....

Általános szerződési feltételek (ASZF) - olvasásához és letöltéséhez kattintson ide!

...........

 Az Adatvédelmi szabályzat olvasásához és letöltéshez kattintson ide!

..................

fodraszkellek-bolt.hu/Szállítási díjtábla:

fodraszkellek-bolt.hu/---Lehetőség van ingyenes szállítás elérésére is! Az ingyenes házhoz szállítás lehetősége vásárlási limithez, és termékhez van kötve, a termékek 97%-val elérhető. - A pontos, naprakészen alkalmazott díjtételeket és információkat minden esetben, itt és a a webáruház, Vásárlási, szállítási információk, megnyitható vagy letölthet oldalán, a - Szállítási díjak pontnál - tesszük közzé, és a kosárban szállítási mód kiválasztásánál is látható!

fodraszkellek-bolt.hu/-...Ingyenes házhoz szállítás, ingyenes csomagküldés lehetősége a díj táblázatban szerepelő összegtől rendeléstől, a termékek kb. 97%-ánál! Ez alól kivétel néhány nagyobb méretű,egyéb műszaki tartalmú,  értékű vagy súlyú bútor, eszköz és hajmosó. Az érintett termékeket csak a termék oldalán feltüntetett - Feláras egyedi szállítási díjért tudjuk házhoz szállítani! Kereskedőknek - szállítás Postával vagy futárszolgálattal az előzetesen megbeszéltek szerint!

Fizetés jelenleg előreutalássa, és utánvéttel lehetséges, de az utánvét összegét a futárnál bank kártyával is fizetheti! A pénzt ide utalja:Sikeres Fodrászkellék KftCib Bank/ forintos: 1070 0189 4675 2709 5110 0005

Díjtábla: Szállítási és fizetési díjak és Feláras egyedi szállítási díj, Magyarországon belül:

  1. Ingyenes szállítás díj lehetősége 14 888Ft rendeléstől a termékek 97% ánál. A részleteket olvassa el feljebb!
  2. Szállítási díj Posta Futárra   1180Ft
  3. Szállítási díj GLS Futárral     1180Ft
  4. Fizetés előreutalással díja:0Ft  Szállítás a pénz megérkezése után! A Számlaszám a fizetési mód kiválasztásánál a szállítási mód leírásában is látható!
  5. Utánvétes fizetés díja                                  400Ft  - Teljes szállítási költség fizetése a csomag átvételekor.
  6. Utánvétes fizetés díja 14888Ft rendelés felett     0Ft  - A szállítási díj fizetése a csomag átvételekor.
  7. Szállítás díja 14888Ft rendelés felett 0Ft ( Kivétel - Feláras egyedi szállítási díjjal, speciális szállítási költséggel rendelkező termék)
  8. Feláras egyedi szállítási díjjal, speciális szállítási költséggel rendelkező termék. Erre a termékre az ingyenes szállítás nem érvényes! Ahol a termék nagy mérete vagy nagy súlya ( bútor, gép,..) miatt ez szükséges, ott kerül felszámításra! Az adott terméknél, a termék leírásban, vagy a cikkszámban (+ szállítási díj …Ft) jelöléssel van megadva. Amennyiben megrendeli a terméket, és nem a személyes átvételt választja telephelyen, az ott feltüntetett szállítási díj, a termék árán, felül, + felszámításra kerül, melyre felhívjuk a figyelmét!
  9. Figyelem! A webáruház rendszere a - Feláras egyedi szállítási díjat, speciális szállítási költséget – (Olvassa el)- nem minden esetben tudja automatikusan kezelni, ezért ebben az esetben az áruház által automatukusan felajánlott szállítási díj, nem érvényes!  A termék valamely adatában, pl. cikkszámban található díj ezen felül kerül felszámításra, amelyről tájékoztatjuk!

 

Külföldre szállítás: Az Ingyenes házhoz szállítás csak Magyarországon belül érvényes, külföldre nem! A szállítást csak a forintos számlára való előre utalás után tudjuk vállalni, a lentiek pontos egyeztetése után!

1. Ötlet - tipp! – Ha teheti, kérje a határ menti, Magyarországon belüli Posta hivatalokba, címekre! Ide a Magyarországra vonatkozó feltételekkel jut szállításhoz!  Postán maradóra kell kérni!

2.A Magyarországgal szomszédos országokba csak tájékoztató jellegű árat tudunk adni! Pontos szállítási árat csak súly és szállítási díj kalkuláció után, telefonos egyeztetés után tudunk adni! Körül belüli bruttó árak!  0-1kg 4800Ft-tól , 2-5kg 7800Ft-tól, 5-10kg 12 800Ft -tól

3.Egyéb külföldi országokba csak szállítói árajánlat kérése után tudunk szállítási költséget adni!

Figyelem! A nem a szállítás hibájából át nem vett csomagot, csak újabb szállítási költséggel, vagy az ingyenesen elküldött csomagot már csak szállítási költséggel tudjuk újra elküldeni!

A fodraszkellek-bolt.hu további részletek a vásárlási, szállítási és fizetési információkról,

---------

Termék keresési segédlet, alap információk a fodraszkellek-bolt.hu webáruházban:

Írjon be legalább egy szót, vagy szó részletet a termék nevéből az oldal bal felső sarkában levő -Termék kereső-  modul ablakába, a -Keres- gomb megnyomása után azonnal kidobja a beírt szavat tartalmazó  összes terméket! A szavak pontosításával tudja szűkíteni a találatok számát!

Ha egy termék márkából többet vásárol, praktikus a -Termék Választás Márkák Szerint - modul ablakában kiválasztani a márkát, és a Keres gombot megnyomni! Ekkor csak a kiválasztott márka termékei jelennek meg.

A fodraszkellek-bolt.hu/webáruházban a kedvezménnyel rendelkező vásárlóink a belépés után azonnal a rájuk vonatkozó kedvezményes bruttó árakat látják!

 - Figyelem! A megrendelése nálunk azonnal feldolgozásra, és 1-3 munka napon belül kiszállításra kerül, további e-maileket nem küldünk a rendelése állapotáról! Egyeztetés szüksége esetén, munkatársunk telefonon keresni fogja, ezért a http://fodraszkellek-bolt.hu/ webáruházban a rendelésénél található ( Várakozik/ Elfogadva /Kiszállítva/ Törölve stb.) státusoknak semmilyen jelentősége nincs!

http://fodraszkellek-bolt.hu/-Fontos! Ha a rendelése leadása után nem érkezik meg a rendelését visszaigazoló e-mail egy órán belül, ellenőrizze a levélszemét mappát! Ha ott sem találja, hívja vagy írjon ügyfélszolgálatunknak, és ellenőrizzük rendelését! A Freemail, Citromail, és még néhány, régebbi, nem frissített fejlesztésű levélküldő rendszert sok esetben spam továbbítóként érzékelnek a szerverek, ezért vagy a levélszemét mappába kerülnek, vagy meg sem jelennek az oda küldött levelek! - Érdemes mindig az aktuális, legtöbbek által használt levelezőt használni!

http://fodraszkellek-bolt.hu/ -Amennyiben egy termék nincsen raktáron, a  munkanapos kiszállítást nem tudjuk garantálni, így ilyen esetben ügyfélszolgálatunk felhívja egyeztetés céljából, vagy a megadott e-mail címre értesítést küld a várható szállítás időpontjáról a termék beszerzési idejétől függően.

A teljes változat a letölthető ASZF-ben olvasható!

Kedvelje Facebook oldalunkat

google-site-verification: google8c7313c581c6ff6e.html