Ingyenes szállításhoz 24.888-Ft -ért kell vásárolnia, mely elérhető a termékek 97%-val

A+ A A-

A KIN Cosmetics márka bemutatása (2)

A KIN Cosmetics márka

- Luxus minőség - Normál árak -Elegancia - Egészség - Fodrászat - Hatékonyság - Innováció Hajápolás - Szépség -

***A KIN COSMETICS hajápoló termékeit 80 éve használják a fodrászok és hajukat ápolók, a világ nagyon sok országában. A termékekben egyesül az exkluzív megjelenés és a nagyon magas minőség.  - ***A Luxus minőség ma már elérhető mindenki számára. Minden terméke klinikailag tesztelt, haj, bőr és környezet barát! A természet legcsodálatosabb illatait varázsolják elő, irritáció nélkül! -

Nézze meg a KIN Cosmetics termékeket a gyár weboldalán ide, majd a PRODTUCTS linkre kattintva!

***A KIN COSMETICS a magas szintre törekvő fodrászoknak egy életformát is kínál, amelyet a világ minden pontján a Dolce&Gabbana, Gucci, Prada, illetve a Vogue, Glamour, Kult divatmagazinok vezető fodrászai, mutatnak be!  - Xevi Jubany , Oscar Vera , Kilian Marín munkáit, a magazinoknak készített anyagait, a fodrászok Facebook oldalán, és a youtube -on is nyomon követhetjük.

Prémium KIN hajfestékek, szőkítő porok és hajápoló termékek. A gyártó folyamatosan fejleszt és ügyel arra, hogy a gyártáshoz a innovatív anyagokat és gyártási technikát használjon. Teszteléshez nem végez állat kísérleteket, csomagoláshoz újra hasznosítható anyagokat használ.

KIN Cosmetics letölthető termék katalógus - Kattintson ide!

Ha kíváncsi a KIN Cosmetics cégre, olvassa tovább a cikket!

 *- Világsztárok is használják a KIN COSMETICS termékeit ! -*       

 - - 80 év Professzionalizmus a felsőfokon! -

A hajfestékek 138 színárnyalatban állnak rendelkezésünkre, és minden színárnyalatban, plusz anyagok nélkül is tökéletes eredményt adnak! - néhány a népszerű káprázatos árnyalatok közül: Vörös, viola, szőke, hamvas, szőke hajszínek.

 - Több különleges termékkel rendelkeznek, mint például a KIN BLOND, az intelligens szőkítőpor.

Felismeri a haj típusát, hatóidőben alkalmazkodik hozzá. Miután elérte az optimális hatást a hajon,  a vegyi folyamat automatikusan meg állakkor is, ha a névleges hatóidő még nem járt le, ezzel is védve a hajat. Ható ideje 20-60 perc, max. 30 vol oxidálószerrel. A fenti  sztárok haját is a KIN BLOND -al készítették! Nagyon alacsony ammóniatartalom mellett minden hajon tökéletes eredményt érünk el vele, a haj maximális védelme mellett. Selyem proteint tartalmaz, krémes állagú, kellemes illatú, porzás mentes.  Tökéletesen eltávolítja  a nem kívánatos pigmenteket, különleges hatást fejt ki a vörös pigmentek eltávolítására,  megakadályozza a haj sárgulását.

***A KIN Cosmetics gondolt a férfiakra is, a speciális, férfi hormonkhoz és illatvilághoz igazodó termékivel.

***- A  KIN termékei a saját szabadalommal védett az AIS technológiával készülnek!

Ez egy olyan speciális liposzóma és mikro rendszer, amely az aktív összetevőket, egy mikro kapszulába zárva, speciálisan bejuttatja a haj külső rétegébe, amelyek aztán beljebb terjednék szét, a belső szerkezetben. Könnyen szétterjed a hajban, ellenállóvá teszi azt, vagyis maximális védelmet biztosít, maximális hatékonyság mellett. A lényege ennek az AIS technológiának, hogy a kis kapszulák, amikben az aktív összetevők vannak, pozitív töltésűek, míg a haj negatív töltésű, így ezek vonzzák egymást, és ez garantálja a tökéletes beépülést a hajba. Kutatások bizonyítják, hogy az AIS technológiával 180%-kal több aktív összetevő kerül be a hajba, mintha csak szimplán szabad aktív összetevőket akarnánk bejuttatni.

***A KIN COSMETICS 80 éves kutatásainak, levédett találmányainak köszönhetően, számos kémiai folyamatot egyedi, természetes hatás mechanizmussal tudott lecserélni. Ennek köszönhető a termékek rendkívüli egészség védő, és megőrző képessége. Az egész termékcsalád egy természetes fejlődés eredménye, amely a vevők, fodrászok és a cég közötti interakción alapszik.

Ennek a rendszernek köszönhetően:

 1. - csak természetes aktív összetevőkön alapszik minden egyes termék, és emellett olyan technológiákat fejlesztettek ki, amelyek segítségével sokkal hatékonyabbak lettek a termékek
 2. - az illatokat szintén a vásárlók visszajelzései alapján állították össze, de emellett arra is nagyon nagy hangsúlyt fektettek, hogy az illataromák mind a megfelelő hatást gyakorolják az érzékeinkre (relaxáló vagy éppen élénkítő)

A könyebb használathoz egy újfajta jelrendszert alakítottak ki, így a színek alapján be tudjuk azonosítani, hogy melyik termék melyik családhoz tartozik.

A KIN Termékek: - Részletes használati utasítás minden egyes termékhez a csomagoláson is van, illetve a webáruházban a termékeknél is.

 1. Color termékek – Festett hajra - Legfontosabb összetevői a gránátalma kivonat, E vitamin és UV szűrőt is tartalmaz.
 2. Silver – Szőkített illetve ősz hajra
 3. Energy – vékonyszálú hajra - Aktív összetevői: grapefruit kivonat, elasztin és kollagén proteinek
 4. Liss – hajkiegyenesítő - Aktív összetevők: makadámia olaj, F vitamin, keratin proteinek
 5. Curl – göndör hajra - Aktív összetevők: áfonyakivonat, panthenol, elastofilm (olyan polimer, amely előhozza a haj göndörségét)
 6. Nutri család: -3 csoportba rendezték őket a haj minőségétől függően.
 7. Nutri – normál és enyhén száraz hajra: - Aktív összetevők: gyapotolaj, karbohidrátok, ceramidok, búza proteinek.
 8. Nutri – száraz és érzékeny hajra: - Aktív összetevők: kukui dióolaj, karbohidrátok, ceramidok, selyem proteinek.
 9. Nutri – száraz és roncsolt hajra: - Aktív összetevők: - argánolaj

A webáruházban minden márkájú hajfestéknél megtalálható a termék színskálája, és egy külön oldalon a webáruházban található összes hajfesték és hajszínváltoztató termék színpalettája is.

Kedvelje Facebook oldalunkat

google-site-verification: google8c7313c581c6ff6e.html gtag('config', 'UA-56993419-1');