Ingyenes szállításhoz 14.888-Ft -ért kell vásárolnia, mely elérhető a termékek 97%-val

A+ A A-

Vitalfarco Milano gyár bemutatása

A Vitalfarco professzionális hajápoló bio termékeit 50 éve használják a fodrászok, és azok vendégei.

-------------------------------------

Az Olasz Milánoi hajkozmetikai céget 1963- ban alapították. Kimondottan a  magas minőséget képviselő bio hajkozmetika termékek gyártására szakosodtak. Már 1963-ban a következő volt a szlogenjük, ami a cég logójában is látható.- ,, A mi kémcsövünkben virágzik az élet” – Termékei a világ számos országában vannak jelen. Kizárólag fodrászatoknak gyártanak professzionális termékeket. Termékeikre jellemző a kiváló minőség, a luxus megjelenés, és az alacsony árfekvés. Magyarországon tízenöt éve forgalmazzuk termékeiket, melyeket egyre többen illesztenek be üzletmenetükbe. Használatuk megegyezik bármely más professzionális termék használatával, külön képzést nem igényel.

PPD és vegyszermentes hajápolás!2011-ben Világ elsőként elkészítették a PPD, ammónia, parafin, és illatanyag és vegyszer mentes ultravilágosító hajszíneket is tartalmazó hajfesték családjukat, és egy komplett haj, fejbőr regeneráló termékeket tartalmazó antiallergén hajápoló családot.

A Vital Biofodrászati termékek legfőbb erénye, hogy a termékek kifejlesztése a tudományos kutatások és folyamatos tesztelések  sorozataként jön létre. A több fázisú teszteknek köszönhetően  a termékek összetételében a gyógynövények és más természetes anyagok kivonatainak, a biokémia legkorszerűbb hatóanyagainak olyan a százalékos aránya, hogy a vég termék  a kitűzött célnak a legoptimálisabb legyen. Számos olyan anyag összetevő  van a kozmetikai iparban, ami bizonyos % os mennyiség felett  vagy nem megfelelő anyagokkal párosítva, káros is lehet.Ugyan ezek az anyagok más mennyiségben és más anyagokkal vegyítve már nem veszélyesek.

Az ilyen végtermék előállítása sok kísérletezésbe, tesztelésbe, és pénzbe kerül, de hosszú távon tervezve, és egy termékre lebontva, csak minimálisnak mondható többlet kiadást jelent. Ezért a PPD mentes termékek árai csak alig magasabbak, a normál fodrásztermékek árainál.  Az árkülönbség hosszútávon bőségesen megtérül, mert biztosak lehetünk benne hogy ezektől a termékektől nem kapunk betegségeket!

A PPD mentes hajfestésről, és a PPD mentes termékekről itt olvashat bővebben!

Vitalfarco legújabb bio hajkozmetikai terméke, a PPD Parafin Ammóniamentes hajfesték, PPD mentes hajfesték oxidáló, PPD mentes hajpakolás, PPD mentes hajbalzsam, PPD mentes hajvég ápoló olaj, PPD mentes hajkezelő krém, hajszeszek, és hajgyógyászati samponok.

Vital NHP Permanent Color Cream – PPD Parafin és Ammóniamentes hajfesték. A PPD mentes, Parafin mentes, Ammóniamentes krém hajfesték-, bársonyos textúrával rendelkezik. A korszerű összetétel minimalizálja az érzékenység, és irritáció lehetőségét, (paraphenylenediamine = PPD) mentes.

Tökéletes, 100% os ősz haj takarással rendelkezik! Használata megegyezik a hagyományos hajfestékekkel. Keverési arány 1+1, ultra világosításkor 1+2.

Vital NHP CREAM ACTIVATOR – PPD mentes hajfesték oxi (aktivátor - aktiváló ) 1000ml

A kapott szín nagyban függ az aktivátortól! Az NHP Activator, egy nagyon stabilizált krémes oxidáló emulzió, gazdag panthenolban és kondicionáló anyagokban. Nem irritálja és Maximálisan védi a fejbőrt. Különleges összetétele elősegíti kapilláris penetrációt, a pigmentek hajszálba jutását, és kiváló színstabilitást. Mindig ezt használja!

PPD mentes hajfesték előnyei.

A hajfestékek legproblematikusabb vegyi összetevői eddig az anylaminok voltak. Az anylaminok egyik fajtája a PPD, a hajfestékek fontos összetevője, eddig ezt az anyagot használták a színtartósság elérésére. De mivel az érzékeny bőrűeknél allergiás reakciót váltott ki, ezért ennek kivonására és más anyaggal történő helyettesítésére volt szükség. Ezt természetes összetevőjű anyagokkal érték el, melynek egyvelege védőréteget alkot a hajon, ugyanakkor a hajfestést kényelmessé teszi a teljes hatóidő alatt, a színt pedig tartóssá, a két hajfestés között.

A PPD mentes hajfesték legfontosabb összetevői.

Argan olaj

A jól ismert "folyékony aranyat" Dél-Marokkóban, a Argania Spinosa fa termésének magjaiból nyerik, mely biztosítja, a haj rendkívüli selymességét és a fényét. Nagy mennyiségben tartalmaz E-vitamint, omega-6 és fitoszterolt, amelyek mélyen táplálják és regenerálják a haj szálakat. Könnyű és könnyen felszívódik, így magával viszi a színes pigmentek mélyen a haj belsejébe, ezért a PPD mentes hajfesték fontos összetevője.

Kakaó vaj

A kakaó bab kivonat (Theobroma Cacao ) egy nagyon gazdag és koncentrált növényi zsír.

A kitűnő ápoló és puhító tulajdonságokkal bír, így nagyon hatékonyan védi a hajat, és a fejbőrt is, a szárazságtól. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ez egy erős antioxidáns és védő szer, ezért a PPD mentes hajfesték fontos összetevője.

Az Ammóniamentes hajfesték előnyei:

Egy, az Egyesült Államokban végzett felmérés során kiderült, hogy évente két és fél kilogramm kémiai anyagot juttat az a szervezetébe, akik rendszeresen sminkelnek és festetnek. Ez persze nem csak a haj- és arcfestékekre, hanem rúzsokra, parfümökre, testápolókra és más kozmetikai termékekre is vonatkozik, mégis megdöbbentő ez a szám. A hajfestékek esetében az ammónia ez a veszélyforrás, ami egy színtelen, szúrós szagú, könnyen cseppfolyósítható és éghető gáz. A természetben a nitrogéntartalmú szerves vegyületek bomlásakor keletkezik. Kis koncentrációban a szemet, az orr- és nyálkahártyát izgatja. Nagy töménységben légzési zavarok, erős köhögési rohamok léphetnek fel. Az elmúlt, legalább száz évben a hajfestékek többsége az ammónia és a peroxid keverékéből állt, ami allergiás reakciókat válthatott ki az arra érzékenyeknél. Ez általában égő, viszkető érzés formájában jelentkezett, légzési nehézségeket és hajhullást okozott, szélsőséges esetekben az arc feldagadását. A Vitalfarco bio hajkozmetika ennek megoldásaként fejlesztette ki az NHP, (PPD, parafin, ammóniamentes krém hajfestékek ) hajfestéket, mely összetevőiben már nem tartalmazza ezt a káros anyagot, helyette egy lúgosító anyagot használ. Ez biztosítja a hajszerkezet gyengéd megnyitását, míg a természetes kivonatok a hajfestést védő és kíméletes kezeléssé teszik.

PARABEN mentes és illatmentes hajkozmetikai termékek

A kozmetikumok minden alkotórésze: az alapanyagok, az adalékanyagok, mint például az illatanyagok is, képesek túlérzékenységen alapuló mellékhatást okozni. Ennek elkerülésére a Vitalfarco bio hajkozmetika kifejlesztette a teljesen illatmentes PPD mentes hajfestéket, hogy a színek gyönyörűségét mindenki szabadon élvezhesse.

A természetes anyagokhoz való visszatérés a XXI. század eleganciájával!

Legfontosabb összetevők, a PPD mentes hajfestékben a természetes szépség luxusát nyújtják.

Argan olaj, kakaó vaj, makadámia olaj, a ciprusolaj, a csipkebogyó olaj, a természetes eredetű kondicionálók, a növényi glicerin valamint a hajszerkezet erősítő arginin és a nyugtató hatású bisabolol krémes keveréke mélyen táplálja, és egyben fényessé varázsolja a hajat, miközben a kívánt hajszínre színezi azt.

Argán olaj - A jól ismert "folyékony aranyat" Dél-Marokkóban, a Argania Spinosa fa termésének magjaiból nyerik, mely biztosítja, a haj rendkívüli selymességét és a fényét. Nagy mennyiségben tartalmaz E-vitamint, omega-6 és fitoszterolt, amelyek mélyen táplálják és regenerálják a haj szálakat. Könnyű és könnyen felszívódik, így magával viszi a színes pigmentek mélyen a haj belsejébe, ezért a PPD mentes hajfesték fontos összetevője.

Kakaó vaj - A kakaó bab kivonat (Theobroma Cacao ) egy nagyon gazdag és koncentrált növényi zsír.

A kitűnő ápoló és puhító tulajdonságokkal bír, így nagyon hatékonyan védi a hajat, és a fejbőrt is, a szárazságtól. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ez egy erős antioxidáns és védő szer, , ezért a PPD mentes hajfesték fontos összetevője.

Makadámia olaj - Kiemelkedő minőségű, finomított olaj, melyet 5000 éve fedeztek fel. A makadámdiófa egy Ausztráliában, Kelet-Afrikában és Hawaii szigetén őshonos trópusi fa, melynek gyümölcse a világos bézs színű, magas zsírtartalmú makadámdió. Tulajdonságai révén könnyen behatol a haj belsejébe és egyben mélyen táplálja azt.

Ciprusolaj - Az ókori Egyiptomból származó ciprusfa - mandulához hasonló – terméséből sajtolt olaja zsírsavakban és tokoferolban gazdag, mely védi a sejteket az oxigén káros hatásaitól, így természetes védelmet nyújt a szabadgyökökkel szemben. A Ciprusfa az egyik legrégebben művelt növény, melynek olaja ápolja, lággyá, rugalmassá, ragyogóvá és könnyen kezelhetővé varázsolja a hajat, ezért a PPD mentes hajfesték fontos összetevője.

Csipkebogyó olaj - A Dél-Chiléből származó Vadrózsafa termése a csipkebogyó, melyet már az ókorban is bőrápolásra használtak. A csipkebogyómagból kinyert olaj telítetlen zsírsavakban gazdag, mely a sejtek önmegújító képességének támogatásával késlelteti az öregedési folyamatokat, ezért a PPD mentes hajfesték fontos összetevője.

Természetes eredetű kondicionálók

Természetes kémiai reakciók által nyert pozitív töltésű molekulák, melyek a pozitív töltés végett kondicionálják az eredendően negatív töltésű hajat. Ezen kondicionálók áttetsző filmréteget képeznek a haj felületén, mely mind a nedves, mind a száraz hajat könnyen kifésülhetővé teszik. Előnyük, hogy a haj táplálása mellett antisztatizáló hatásuk van, valamint különlegesen fényessé varázsolják a hajat.

Növényi Glicerin - Lágyítja, puhává varázsolja és hidratálja a hajat.

Bisabolol - A természetes alpha-bisabololt a kamilla gyógynövény desztillációja során nyerik. A kamilla virágból nyert olaj szerves része. Nyugtató hatású, irritáció csökkentő és antibakteriális gyógyírként ismert, ezért a PPD mentes hajfesték fontos összetevője.

Arginin - Ez a természetes aminosav minden élő szervezetben fellelhető. A haj keratinjában fellelhető protein mennyisége 80%, amelyből 10%-ot az arginin tesz ki. Ennek eredményeképpen az arginin sokban hasonlít a haj szerkezetére és magas kondicionáló hatással bír. Az arginin nagyon kicsi molekuláris mérete lehetővé teszi, hogy az könnyen behatoljon mind a normál, mind a roncsolt haj legmélyebb rétegeibe is és ez által képes megerősíteni a haj szerkezetét, ezért a PPD mentes hajfesték fontos összetevője.

Kedvelje Facebook oldalunkat

google-site-verification: google8c7313c581c6ff6e.html gtag('config', 'UA-56993419-1');