Ingyenes szállításhoz 24.888-Ft -ért kell vásárolnia, mely elérhető a termékek 97%-val

A+ A A-

Hajszárító gép 20-30 évre

A professzionális, fodrászoknak gyártott hajszárító gépeink Otthoni használatban nagyon hosszú életűek. Nagyon hatékony, nagyon gyors, de kíméletes hajszárítást biztosítanak, nagyon hosszú időn keresztül. A rövidebb ideig tartó hajszárítással energiát is spórol!

Ezen gépek motorjai és fűtései speciálisak, teljesen eltérnek a lakosságnak készült, áruházi láncokban is kapható hajszárító típusoktól, még ha azok professzionális hajszárító gépként is vannak feltüntetve,

Hajszárító gép vásárlása előtt érdemes számolni! A nagyteljesítményű hajszárítók árai közel azonosak, akár lakossági, akár professzionális, de nem mindegy meddig tudjuk használni.

Figyelem! Az ismertető csak a webáruházunkban található hajszárító típusokra vonatkozik!

Egy háztartásban egy évben minden napra lebontva, naponta kb. egy hajszárítás történik.

A nagy teljesítményű Professzionális hajszárító gépeinkkel egy férfi haj szárítása 1, max 2 perc, egy női rövid haj 5, max. 10perc, egy hosszú, nagyon tömött haj 10, max. 15perc alatt készül el.

A hajszárító gépeink motorjait, típustól változóan, 1200 - 1500 – 2000 karbantartott üzemórára tervezték. Ez alapján, egy közepes, 1500 üzemórára tervezett hajszárítónk, a közepes, napi 10 perces használattal számolva,

kb. 9000 napig lesz használható, ami kb. 24 évnek felel meg.

Ez kb. 10 -12 év múlva, vagy 5-600 üzemóránkénti motor ellenőrzéssel, a tengelyvégére esetlegesen felcsavarodott haj eltávolításával, hajszárító házban levő por kifújásával, a szénkefe ellenőrzésével, szükség esetén cseréjével érhető el. A karbantartást a készülék kikapcsolt állapotában, némi műszaki érzékkel, bárki el tudja végezni, még évek multán is.

Ez tovább növelhető lenne, rendszeres, 4-500 üzemóránkénti tisztítással, és rendszeres szénkefe cserével, de minek is?

Vásároljon professzionális hajszárító gép kínálatunkból, élvezze a gyors és kíméletes hajszárítás előnyeit, és használja nagyon sokáig!

Nézze meg a hajszárítókat itt, vagy a - Hajszárító - menüpontnál, melyek 20-30 évig is üzemelnek otthonában!

Kedvelje Facebook oldalunkat

google-site-verification: google8c7313c581c6ff6e.html gtag('config', 'UA-56993419-1');