Ingyenes szállításhoz 24.888-Ft -ért kell vásárolnia, mely elérhető a termékek 97%-val

A+ A A-

Hajfesték

A hajfesték, a fodrászkellék bolt egyik fő terméke. A hajfestés korunk meghatározó, a legtöbbet alkalmazott hajszínváltoztató megoldása. A hajfestékek, és a hajszínezők, üzletünkben is a legtöbbet keresett hajszínező termékek.

 

Nagy gondot fordítunk arra hogy kínálatunkban a legjobb Spanyol, Olasz hajfestékek, ammóniamentes hajfestékek szerepeljenek, mert ezek védik ápolják a hajat.

Professzionálisban is a csúcsminőség, Magyar árakon! Termékeinket a legjobb minőséget, a legjobb áron kínálló gyártóktól szerezzük be, hisz minden vásárló célja, a hajfestés legjobb minőségben, a legjobb áron, a lehető legjobb hajfestékekkel.

Hajfesték márkák

***Hajfesték színskála! Minden hajfesték márka termékleírásánál,  és a hajfesték színskála menüpontban külön is megtalálhatók az általunk forgalmazott hajfestékek, hajfesték márkák, fényképes hajfesték színek táblája, és a magyarra lefordított szöveges ,,hajfesték szín "meghatározások.

***Spanyol, Olasz divat hajfestékek, a Spanyol és Olasz nők 50 éve ezzel festik a hajukat. A dús szép haj minden nő álma. A Hajfesték menüre kattintva megismerheti hajfestékeinket.  Hajfestékek a webáruházban.  - A termékek váolgatottak, mert minden vásárló célja, hajfestés a legjobb minőségben, a legjobb áron a legjobb hajfestékekkel.

***Termékeink kizárólag a legmagasabb bio technológiát használó, és Európa legnagyobb szakmai múlttal  rendelkező gyártóitól származnak. A legjobb Spanyol, Olasz hajfestékek, ammóniamentes hajfestékek védik ápolják a hajat. A bio fodrászati termékek, hajfestékek eredménye a természetes hajfestés úgy, hogy a hajfestés gyakorisága, a hajfestés szabályai, semmit nem változott.

***Az ammóniamentes hajfesték használata (tartós hajszínezők) a henna hajfestés előnyeit is túlszárnyalják. Az általunk forgalmazott ammóniamentes hajfestékek a felületen tapadnak, a tökéletes eredményt nem befolyásolja a menstruáció vagy a gyógyszer szedés.

***Hajfestés. A legjobban keresett hajfesték színek: fekete hajfesték, szőke hajfesték, vörös hajfesték, piros hajfesték. A hajfesték hajápoló hatóanyagai garantálják a szép, különlegesen fénylő színárnyalatokat, az ápolt haj kivételes csillogását, a festett haj természetes csillogását, az ősz hajszálak optimális fedését és a festék tartós hatását a hajon. Kivételes minőség és ár arány. A kínálatban széles választékban megtalálható hajszínek: szőke hajszínek,piros hajszínek,lila hajszínek, vörös hajszínek. A bio fodrászati termékek, hajfestékek eredménye a természetes hajfestés, úgy hogy a hajfestés gyakorisága, a hajfestés szabályai, semmit nem változott. A hajfestés házilag is elvégezhető.

Kedvelje Facebook oldalunkat

google-site-verification: google8c7313c581c6ff6e.html gtag('config', 'UA-56993419-1');