Ingyenes szállításhoz 24.888-Ft -ért kell vásárolnia, mely elérhető a termékek 97%-val

A+ A A-

Kollagénes hajerősítés

Kollagénes Intenzív hajerősítő termékek vékony, gyenge hajra!

fodrászkellék cikk - Egészséges állapotban tartani a hajat, ez olyan kihívás, amellyel a modern nő minden nap szembetalálkozik. Körbe vagyunk véve olyan elemekkel, amelyek a haj számára mindennaposan károsak. Éppen ezért fontos, hogy a haj mélyen táplált legyen, valamint biztosítva legyen a helyes hidratációja, csillogó, egészséges és testes legyen.

***A természetes növényi kollagén nem csak a kozmetikában, hanem a hajápolásában egyre jelentősebb szerepet kap. Az aminosavak, fehérje, kollagén és mikro fehérjék kombinációja alapvető hajújjáépítő kezelést, és hajregenerálást biztosítanak. Azon termékeket, amelyek megfelelnek ezeknek a kritériumoknak, gyűjtő névként ,,Botox termék” – ként is hívják.

Figyelem!-A Botox nem egy konkrét termék, hanem a sejtregeneráló, fiatalító eljárásokra képes termékekre felhívó, azonosító, gyűjtő név!

A tapasztalatok alapján sérült vékonyszálú gyenge hajak gyors meggyógyításának, és a vékony gyenge hajszálak folyamatos erősítésének, karbantartásának egyik leghatásosabb hatóanyaga a növényi kollagén. A hajápolás ezen korszerű és drága hatóanyaga rendkívül gyorsan helyreállítja és megerősíti a nagyon gyenge hajat is, megerősíti és regenerálja a haj belső szerkezetét. Látványos gyorsasággal helyreállítja és puhává teszi a hajrostokat, erősíti és átstrukturálja a hajszálak belső és külső szerkezetét repair aminosavval és kollagén komplex-szel. Az aminosavak mélyen behatolnak egészen a kortexig, ott fejtve ki hatásukat, a kollagén újjáépíti a haj belső szerkezettét.

***A KIN Cosmetics egy teljes, prémium minőségű Energy kollagénes hajápoló sorozatot készített ezekből a termékekből, amelyeket a Hajbotox névvel ruházatunk fel. A tervezésnél, a lehetséges legjobb hatás elérése a leggyorsabban, volt a cél. A terméksorban a hajápolás minden szükséges fázisa, azonnali hajregeneráló, sampon, hajpakolás a rendelkezésünkre áll. - Ezek a termékek dermatológiailag is teszteltek, hosszan tartó használat után sem okoznak allergiát.  A feladatra koncentrált termékek nagyon magas, hatóanyag tartalommal rendelkeznek. Minimális, úgynevezett segédanyagokat tartalmaznak, ezáltal  kevés mennyiséget kell belőlük használni, és a minimális segédanyagok jelenléte miatt, használatukkor nem keletkezik másod, harmadlagos probléma.

***Kollagénes KIN Cosmetics – Energy hajerősítő termékek használata: - A minden napi hajápoláshoz, a haj állapotának megfelelő hajápoló terméket használjuk. A KIN Energy kollagénes ,, Hajbotox " hajápoló termékek együttes használatával, egy komplex hajerősítő kezelést is adhatunk a hajnak.

***Hajgyógyító kúra gyenge hajra! – Intenzív hajkezelés: - A hajproblémának megfelelő gyors, látványos kezelést végezhetünk a kollagénes termékcsalád több termékének egyidejű használatával! Ez egy intenzív hajápoló kezelés lesz, amely megerősíti a haj belső szerkezetét és visszaállítja a haj természetes rugalmasságát belülről

***A webáruházban a termékeket itt találja! - Kollagénes hajerősítés

A hajápoláshoz, hajgyógyításhoz használja a terméksor egyéb termékeit is!

A rendelkezésre álló  KIN Energy hajápoló termékcsalád tagjai:

***ENERGY SHAMPOO 250 ml. erősítő sampon

***ENERGY SHAMPOO 1000 ml. erősítő sampon

***ENERGY MASK 200 ml. erősítő hajpakolás

***ENERGY MASK 900 ml. erősítő hajpakolás

***ENERGY INJECTOR 18 ml. Extra gyors kocentrált azonnali hajerősítő sérum (szalonban ajánlott)

***ENERGY RECONSTRUCTOR 150 ml. Extra gyors azonnali hajerősítő ( otthonra ajánlott)

Kedvelje Facebook oldalunkat

google-site-verification: google8c7313c581c6ff6e.html gtag('config', 'UA-56993419-1');