Ingyenes szállításhoz 14.888-Ft -ért kell vásárolnia, mely elérhető a termékek 97%-val

A+ A A-

Pikkelysömör, érzékeny, allergiás, pszoriázis, psoriasis és betegségben szenvedő fejbőr kezeléséhez  a legjobb megoldás ha minél kevesebb érzékenységet okozó vegyszert tartalmazó, de mélyen tisztító fertőtlenítő, regeneráló hatású hajápolókat, és természetes mechanizmusú hajfestéket használunk. A hajápolók közül erre a célra legalkalmasabbak a magas minőségű, és hatóanyag tartalmú méregtelenítő és korpás hajra készült termékek, melyekből széles választékot kínálunk.

 - A PPD, vegyszer, ammóna, parafin, illat mentes Intenzív fejbőr és hajápoló termékek,  megoldást nyújtanak a legtöbb problémára. Rendkívül intenzíven, hatékonyan javítják a fejbőr és a haj állapotát!

A beteg fejbőrnél a leghatékonyabb, ha kúraszerűen végzünk hajkezeléseket. A kezelés első lépéseként mindig tisztítsuk meg, és méregtelenítsük a fejbőrt! Pl. a pikkelysömörös fejbőr is hatékonyan kezelhető folyamatos méregtelenítéssel, és a korpás hajra való termékek kúra szerű használatával.

A fejbőr tisztítása után a hajproblémákra készült termékeket kombináltan is használhatjuk, ha a hajbajokból több is van, pl. haj hullás, korpásodás, zsírosodás.

Pikkelysömör

Fejbőr méregtelenítő bio szérum NHP Detox

2.258 Ft

Kiszerelés: 150 ml
Egységár: 15.05 Ft/ml
Termék részletes adatai

Hajszérum korpás hajra Vital Antiforfora

2.069 Ft

Kiszerelés: 100 ml
Egységár: 20.69 Ft/ml
Termék részletes adatai

Kedvelje Facebook oldalunkat

google-site-verification: google8c7313c581c6ff6e.html