Ingyenes szállításhoz 24.888-Ft -ért kell vásárolnia, mely elérhető a termékek 97%-val

A+ A A-

Fodrászkellék bolt - Fodrász Szalon kedvezménye

A fodrászkellék áruházban egyedül álló kedvezmények állnak a fodrászok, kozmetikusok rendelkezésére! Azon hajkozmetikai, arc és testápoló kozmetikai termékvásárlóink, akik  úgy döntenek hogy hosszútávon az áruházban található termékeket használják, a következő szakmai kedvezményeket is választhatják.

***Szakmai II. vásárlói %-os ár, és ajándék kedvezmények: - Ezek a fodrász, kozmetikus kedvezmények nincsenek márka használathoz, és szerződéshez kötve, tehát az összeg határok vegyes vásárlásból, gépek, eszközök, vásárlásából is elérhetők! *Egyedüli feltétel, hogy a vásárlások 70%-a hajkozmetikai, vagy arc és testápoló termékekből kell hogy álljon az 1 éves időszak alatt.

A fodrászkellék -Szakmai II. vásárlói kedvezmény szint teljesítőinek + ajándékokat is adunk ( az aktuális szint: min. havi bruttó 110 000 Ft vásárlás 1 éven keresztül)

  1. + Minden 12. hónap végén a következő ajándékokat kapja a webáruháztól: 1-1db Plakát, - beíró füzet, - ecset, tál -1db beterítő kendő - 1db professzionális hajvasaló - 1db professzionális hajvágógép - 1db professzionális olló - 1db 10 db-os fésű vagy 4 db-os kefe szett

***fodrászbútor szakmai kedvezmény a fodrászkellék boltban. ( csak fodrászok vehetik igénybe ) A feltételek személyes egyeztetés után kerülnek megállapításra! +36/20/3371605

Kedvelje Facebook oldalunkat

google-site-verification: google8c7313c581c6ff6e.html gtag('config', 'UA-56993419-1');