Ingyenes szállításhoz 24.888-Ft -ért kell vásárolnia, mely elérhető a termékek 97%-val

A+ A A-

Keratinos hajápolás és hajegyenesítés egy lépésben!

fodrászkellék cikk - Amióta világ a világ, teljesen normális az a jelenség, hogy akinek göndör haja van, egyeneset szeretne és vice versa. Legyen szó akár göndör, akár egyenes hajról, azt beláthatjuk, hogy a hajformázás sokszor kacifántos dolog. ***A göndör hajúak gyakran átokként élik meg természetes hajformájukat. Folyton küzdenek a kunkorodás ellen, ám az időjárás viszontagságai rendszerint győzedelmeskednek a hajukon. Megoldás lehet a keratinos hajkezelés. Keratinos hajápolással 'göndörállóvá' teheted hajad, s nem kell többet aggódnod a páratartalom miatt sem.

Keratinos hajápolás és hajegyenesítés megvalósítása egy lépésben!

***Keratinos hajegyenesítő családok.

A fodrászkellék webáruházban a termékeket Hajegyenesítés menüpontnál találja!

***A termékek hatása speciális keratinos mikromolekulákon alapszik, amely egy különleges formula. Formaldehid mentes, lehetővé teszi, hogy könnyen bejuthasson és odatapadjon tökéletesen a haj belső szerkezetébe. Így egy rendkívül regeneráló és tápláló hatást fejt ki, s vele párhuzamosan kiküszöböli a haj hullámosságát. ***Használat után a haj átalakul, hihetetlen fiatalossá, testessé, lággyá, fényessé válik. A kezelés során nagyon könnyű simává, egyenessé tenni legalább 3-4 hónapos perióduson keresztül. A kezelés garantálja és javítja a hajfestés adta színmegtartás tartósságát és ragyogását. ***A Bio keratinnak köszönhetően egy olyan terméket tudunk kínálni a fodrászoknak és a vendégeiknek, amely a leghatásosabb és legegészségesebb módszer a haj újraépítéséhez kisimítással kombinálva. Normál és festett hajhoz is rendelkezésre áll.

***A NIRVEL új hajkiegyenesítő termékcsaládja, a Keratin Liss NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET.

A Keratin Liss egy forradalmian új, az eddigiektől teljesen eltérően működő, keratint tartalmazó végleges hajkigyenesítő termékcsalád. A simító kezelés alapja a keratin, a haj tonik, amely biztosítja a szükséges tulajdonságokat, hogy újítsák meg a haj szerkezetét, szüntessék meg a termikus hatások, vasalók és szárító, valamint a vegyi anyagok okozta sérüléseket. Bátran használhatjuk minden típusú hajon a szalonban, és minden eddiginél tartósabb, látványosabb hatást érünk el vele! A hajkiegyenesítés ugyanolyan rutin műveletté válik ezen termékekkel, mint a hajfestés. Egy új szabadalomnak köszönhetően nem tartalmaz formaldehidet, a hajat nem folyósítja meg a kezelés alatt, ezáltal a különféle fésülő és egyéb műveleteket nyugodtan alkalmazhatjuk, nem kell félni, hogy a haj letörik vagy bármilyen károsodás éri! A termékcsalád minden eleme könnyen beépülő keratint tartalmaz, amelynek köszönhetően a haj állaga jobb lesz, mint a kezelés előtt, a haj puha, sima lesz.

A keratin használatának előnyei:

  1. • Sima, puha és fényes haj
  2. • Hidratált és egyenes haj három vagy akár négy hónapon át.

***Tökéletes megoldás a göndör, hullámos fürtjeid ellen. 3-4 HÓNAPIG TART, MAJD IGÉNY SZERINT MEGISMÉTELHETŐ. Kiegyenesítő hatása mellett, javítja hajad szerkezetét, minőségét. Legújabb, legmodernebb hajkiegyenesítés világszerte. ***A keratin behatol a hajadba, ahol a belső sérüléseket javítja, majd védőréteget képez a hajszálaidon, hogy megelőzze a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezeteden sima, selymes, fényes eredményt érünk el. ***A keratin helyreállítja a haj szerkezetét és védi a hajat a víz, hő által kapott károsodástól. Minden hajtípushoz ajánlott, függetlenül, hogy festett, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajtad.

A kezelést folyékony keratin formában visszük fel, amely behatol a hajad belsejébe, puhítja, egészségesen fénylővé varázsolja és védi a kutikulát a külső káros hatások ellen

  1. • Nem sérti meg a hajszerkezetet, és nem tartalmaz az emberekre nézve káros anyagokat
  2. • Pótolja a haj elveszett keratinját, és bármilyen típusú hajon alkalmazható
  3. • Megfiatalodott, erős és élettel teli lesz a haj

Kedvelje Facebook oldalunkat

google-site-verification: google8c7313c581c6ff6e.html gtag('config', 'UA-56993419-1');