Ingyenes szállításhoz 24.888-Ft -ért kell vásárolnia, mely elérhető a termékek 97%-val

A+ A A-

Az allergia elleni hajápolás

Lakossági és szakmai vásárlóknak - Minőség a jegjobb áron!

Fodrászkellék bolt Webáruházunkban Minőségi termékek, PPD, Paraben, Ammónia, vegyszer és alkoholmentes szépségápolók széles választékát kínáljuk!

----------
***Korunk legnagyobb népbetegsége az allergia, amely az élet minden területén egyre növekvő mértékben veszélyeztet bennünket. A hajápolás, arc és testápolás területén, viszonylag egyszerű a védekezés. Minimális odafigyeléssel, és anyagi ráfordítással, minőségi termékek használatával, óriási eredményeket érhetünk el a saját allergia elleni védelmünkben. Akinek nincsenek allergiás tünetei nem jelent plusz energiát az odafigyelés, mert bízhat a minőségi termékekben. Akinek vannak allergiás tünetei, már egyre több, speciális termék közül választhatja ki a számára megfelelőt.
Áruházunk a hajápolás, arc és testápolás terén érintett ezen a téren. Mi úgy tudunk a leghatékonyabban segíteni ebben vásárlóinknak, hogy olyan gyártóktól szerezzük be hajápolási termékeinket, akik elkötelezettek az allergia elleni harcban, az egészséges termékek gyártásában.

Üzletpolitikánkal a minőségi hajfestékekhez, hajápolókhoz, kedvező árat is biztosítunk, hogy vásárlóink 30 - 40 év múlva is termékeinket válasszák.

***A termék leírásokban ahol ez szükséges, felhívjuk a figyelmet az ezzel kapcsolatos fontos információkra is! pl. Ammóniamentes, PPD mentes, Paraben mentes, alkohol mentes …….
Vásárlóink közül szinte senkinek nem kell lemondania pl. hajszínváltoztatásról, hisz üzletünkben számos, erre a célra készült speciális terméket talál.

Az elmúlt 20 évben szerzett tapasztalatok adatai igazolták választásaink helyességét, hisz törzsvásárlóink köre egyre bővül, főként szájhagyomány útján, ami jelzi vásárlóink elégedettségét. - A tapasztalataink alapján, vásárlói körünkben, hosszan tartó, 15-20 éves termék használatok után is, alig akadtak problémás esetek, ahol egy allergiás tünetet összefüggésbe lehetett volna hozni  termékeink használatával. - Egyre nő áruházunkban, a már valamilyen allergiás betegséggel küzdő vásárlói megkeresések száma. Az egészséges irányvonalat követő termékek között, szinte minden probléma megoldására találnak megoldást a vásárlóink.

A professzionális magas minőségű szépségápolási célra készült termek gyártói között több olyan cég van, aki kifejezetten az egészséges irányvonalat követve készíti és fejleszti termékeit már évtizedek óta. Ezen termékek használata eddig is, és ezután is minimalizálja a kockázatot sokfajta allergia kialakulása ellen, mert a gyártók törekvése, hogy az ismert allergiát okozó anyagok egyáltalán ne, vagy a lehető legkisebb mértékben legyenek jelen a termékekben. Mivel az allergia robbanásszerűen szerteágazódik, ez folyamatos fejlesztéseket, kutatásokat, változtatásokat igényel.

A korszerű összetevőkkel, hatóanyagokkal készült termékek kicsit magasabb ára már az első használat után megtérül, hisz a megelőzés csak a töredékébe kerül a gyógyításnak!  - A már meglevő allergiás tünetek, az esetek többségében, egy megfelelő termék használatára áttérve, jelentősen csökkenthetők, sok esetben meg is szűnnek.

***Ne legyen allergiás!

Használjon minőségi hajáplási termékeket!

 

 

Kedvelje Facebook oldalunkat

google-site-verification: google8c7313c581c6ff6e.html gtag('config', 'UA-56993419-1');