Ingyenes szállításhoz 24.888-Ft -ért kell vásárolnia, mely elérhető a termékek 97%-val

A+ A A-

Hajhullás ellen hatásos és gyors megoldások

Hajhullás

Nálunk is kapható az olasz hajhullás elleni termék, amit több, mint 40 éve eredményesen használnak az olasz nők és férfiak. - Hajszesz hajhullás ellen A Zeta 2 - Megnézem a terméket!

hajhullás 99%- pozitív hatás, 40 éves tapasztalattal

A hajhullás, hajritkulás, kopaszodás az egyik leggyakoribb hajprobléma, amely a tapasztalatok szerint a megfelelően kikisérletezett hajhullásra készült hajápolók rendszeres használatával, ezek hajhullás ellen, hajkezelésként való használatával, szinte minden esetben hatékonyan csökkenthető, a legtöbbeknél megállítható, megszüntethető. Az egészség károsodásból fakadó hajhullásoknál is, kiegészítőként hatásosan hozzájárulnak a gyógyuláshoz.

A megfelelő hajápoló termékek kúraszerű, 3-4 hónapos használata után, még az új haj, vagy a pangó haj növekedése is elindul.

A tapasztalatok alapján az esetek többségében, még a kemoterápián átesetteknél is elindul ez a folyamat. ...

Olvasom tovább

 

Hajnövesztés

Nagyon sok ember vágya a dús, egészséges hajkorona, bizonyos esetekben pedig az extrém gyors hajnövesztés elérése, szerencsére, a haj növekedési ciklusa befolyásolható, a sebessége növelhető.

Számos olyan készítmény létezik, melynek célja, hogy a lehető legnagyobb mértékben kihasználja a haj növekedési ciklusát, de ezek a készítmények sem képesek a hajnövesztés azonnali hatásának elérésére. Néhány nagyon ritka kivételtől eltekintve a legtöbb ember haja genetikailag programozva van, mely az évenkénti maximális növekedésre korlátozódik, ebből adódóan a hajnövesztés genetikai korlátokba is ütközik olykor. Ezt a problémát igyekszik megoldani néhány nívós kozmetikumgyártó cég, és a gyors hajnövesztés kapcsán már ma is vannak eredmények, léteznek olyan hajnövesztő szerek, melyek erőteljes pozitív változást eredményeztek már eddig is.

Nálunk is kapható az olasz hajhullás elleni termék, amit több, mint 40 éve eredményesen használnak az olasz nők és férfiak. - Hajszesz hajhullás ellen A Zeta 2...

Olvasom tovább

 

 

 

Kedvelje Facebook oldalunkat

google-site-verification: google8c7313c581c6ff6e.html gtag('config', 'UA-56993419-1');