Ingyenes szállításhoz 24.888-Ft -ért kell vásárolnia, mely elérhető a termékek 97%-val

A+ A A-

Általános kedvezmények a fodrászkellék bolt webáruházban.

Ha Ön szakmai felhasználó, kereskedő, más kedvezményeket is igénybe vehet a fodárszkellék bolt webáruházban! Olvassa el pl. a - Szakmai kedvezmények – menüpontját!

1. Állandó kedvezmények, amelyet mindenk fodrászkellék-bolt.hu vásárló igénybe vehet.

A hajfestést tökéletes minőségben, alacsony költséggel végezheti el a hajfestékeinkel, minden minőségi kategóriában. A minőségen felül a hajfestés költségek is számítanak! Nézze meg hajfesték árainkat!

Költségcsökkentő hajfesték árak. A fodrászkellék boltban a hajfestéknél találja! – Ennek választásával tovább csökkentheti a hajfestéshez, hajszínezéshez szükséges beszerzési árat, a hafestés költégeit.!    Mennyiségi (darab) kedvezmények: pl. 2db-tól, vagy 1+1, 2+1, ár, - a termékeknél feltüntetve találja! 

x, vagy pl.15 -30 db hajfesték vásárlásakor kérhet egy hajszínskálát ajándékba!!! - A pontos hajfesték darabszám magánál a hajfestéknél látható! Ebben az esetben más hajfestékes kedvezményt nem vehet igénybe! Ezen felül az oldalon számos kedvező akciós lehetőséget is találhat ajándék hajszínskála igénylésére! ( pl. kezdő csomag )

****Alacsony értékhatár tartozik az ingyenes csomagküldés eléréséhez a fodrászkellék bolt webáruházban.

Kedvelje Facebook oldalunkat

google-site-verification: google8c7313c581c6ff6e.html gtag('config', 'UA-56993419-1');