Ingyenes szállításhoz 24.888-Ft -ért kell vásárolnia, mely elérhető a termékek 97%-val

A+ A A-

.Ekovip Professzionális Fodrász Gőzbúra Italy700 Standard

TPL_GK_LANG_VM_ZOOM
Gőzbúra, hajgőzölő, gőzös hajkezelő, vizes…
Gyártó: Elektromos hajformázó gép
399.803 Ft
-a 27% áfát tartalmazza-

(cikkszám: 2238-vps700standard+szállítás)
Így rendelj!
Tel: 20/9422-753 munk: 8-14-ig
1-2 munkanapos kiszállítás!
a fejlécben megjelenő összegű Ft rendeléstől akár INGYENES!
15 napos csere vagy pénzvisszafizetési garancia!
Kérjen szakmai kedvezményt!
 • Leírás
 • Hajszínek és használat
 • Garancia
 • Szállítás
 • Kedvezmények

Gőzbúra, hajgőzölő, fodrászoknak gyártói szervíz háttérrel Olaszországból. Az Ekovip gőzbúrák, nagy teljesítményűek, rendkívül hatékony, speciálisan fodrászati munkákhoz készülnek immár 30 éve, Olaszországban. A teljesítményük és élet tartamuk alacsony árfekvésű hasonlóan működő gépekkel nem összehasonlítható! Az Ekovip gőzbúrákkal hosszú éveken keresztül emelhetjük a fodrásszalon szlgáltatásának színvonalát. Szervizelésük egyszerű, nagyon alacsony költségekkel jár.

Az Ekovip gőzbúra használatával 6 - 9 percre tudjuk csökkenteni a hajfestés, szőkítés és a dauer hatóidejét. Használata az előállított optimális gőz - levegő keveréknek köszönhetően, elősegíti a hajszerketzet megnyitását, haj mikro sejtjeinek megnagyobbodását, tágulását, ezáltal segíti behatolni a hajba a  különféle hajszínező, hajkondicionáló, hajápoló szerek hatóanyagait, hajfesték, hajszesz,  dauer …. összetevőket, a hajat hidratáltá, puhává és fényessé teszi. Megkönnyíti, felgyorsítja a fejbőr vérkeringését is, ez segíti a fejbőr egészséges működését is.

Az Ekovip Standard gőzbúra a műveletek szempontjából ugyan olyan hatékony, mint a nála többszörösen drágább digitális gépek. Egyszerű felépítése semmilyen karbantartást nem igényel. Estleges javítási költségei nagyon alacsonyak.

Az Ózonnak a gőzbúráknál a haj és fejbőr fertőtlenítésben van szerepe, ezért érdemes átgondolni hogy a mai korszerű nagyon hatékonyan tisztító és ápoló hatású hajápolók használata mellett érdemes-e jelentős többlet költség mellett az ózonos típust választani.

A gőzbúrát szettben szállítjuk, melyben az állítható magasságú tartószárú, gurulós talp is benne van, de rendelhető falikaros változatban is telefonos egyeztetés után. Gőzös hajkezelő, vizes klimazon, a fodrász szakmában sokféleképpen nevezik.

A nálunk vásárolt gőzbúrákhoz a garanciális idő lejárata után is szervíz hátteret biztosítunk!

A szállítási költség tartalmazza a törékeny biztosítás költségét is!

Kérheti enélkül is, vagy személyes átvétellel, telefonos egyeztetés után. 20/3371605

A Gőzbúra szett tartalma:

1db Ekovip Italy700 Standard gőzbúra

1db Ekovip Italy700 Standard gőzbúra gurulós csillag talp

----

A gőzbúra használatával 6 - 9 percre tudjuk csökkenteni a hajfestés, szőkítés és a dauer hatóidejét. A legjobb eredményhez a hajgőzölő használatával a festésnél intenzívebb színhatást és optimálisabb tartósságot érhetünk el. A hajgőzölő használatának további előnye, hogy a hajápolási kezelések során növelni tudjuk az alkalmazott haj ápolószer, pakolás vagy szérum hatását, ezzel mélyebb ápolást biztosítunk a haj számára.

Figyelem, az ingyenes szállítás erre a termékre nem vonatkozik! - A termék házhoz szállítás díja csak külön látható! Ha az áruház rendszere a szállítási automatikusan nem kínálja fel, nem adja hozzá a rendeléséhez, telefonon hívjuk egyeztetés céljából. Kérjük, előre utalást csak az egyeztetés után indítson!

Gőzbúra, hajgőzölő külső jellemzők.

Krémszínű ház, ( vagy fekete külön rendelésre)  átlátszó, füst szürke színű búrával. A Professzionális hajgőzölőt gurulós, teleszkópos lábbal szállítjuk. Rendelhető falikaros változatban is, de a falikaros változat rendeléséhez telefonos egyeztetés szükséges! A  gép magassága, a teleszkópos tartószárral állítható, rögzíthető.  Gurulós talppal kerül szállításra, melyből a görgők eltávolíthatók, így egy fix hajszárító állomást hozhatunk létre.

A legjobb hajápoló eredményhez készülő gőzbúra, hajgőzölő gyártója az Olaszországi székhelyű Metalplast. 1969 óta a Bolognai gyárban készítik termékeiket, melyeket nagy megbízhatóságra, és hosszú élettartamra terveztek. A Metalplastnál gyártott gépeknek hosszú éveken keresztül, hibamentesen kell üzemelniük.

Metalplast hajgőzölő márkák: Ekowip700

A hajgőzölők ezüst szürke alapszínben választhatók, fekete színre csak rendelést tudunk felvenni, telefonos egyeztetés alapján.

Gőzbúrák alkalmazása

A legjobb eredményhez a gőzbúra, hajgőzölő, gőzös hajkondicionáló, vizes klimazon gép funkciója, használata:

A használók több nevet is adtak ennek a fodrászok munkáját megkönnyítő gépnek. A gőzbúra, hajgőzölő, vizes klimazon, gőzös hajkondicionáló néven is ismert elektromos hajkezelő, a gőz jótékony hatását alkalmazza.

Használata az előállított optimális gőz - levegő keveréknek köszönhetően, elősegíti a haj mikro sejtjeinek megnagyobbodását, tágulását, ezáltal segíti behatolni a hajba a  különféle hajszínező, hajkondicionáló, hajápoló szerek hatóanyagait, hajfesték, hajszesz,  dauer …. összetevőket, a hajat hidratáltá, puhává és fényessé teszi. Megkönnyíti, felgyorsítja a fejbőr vérkeringését is, ez segíti a fejbőr egészséges működését. Segítségével a hajfestékek, hajszínezők, dauer, szőkítők, hajápoló készítmények, hajszeszek, anyagok bejutásának hatóideje jelentősen csökkenthető, a lenti táblázat szerint.

A kezelés alatt növeli a haj nedvességtartalmát, a haj hidratált lesz. A kutikula nyitása és zárása nedves állapotban történik. Ebben az állapotban a haj sokkal rugalmasabb mint szárazon, ezáltal nem sérül. Rendszeres használata eltünteti a korpát, tisztává és széppé teszi a hajat.

A gőzbúrával ajánlott alkalmazások:

·         Hajpakolás – hajmaszk, hajbalzsam, egyéb hajápolók, hajkezelések

·         Dauer használatok

·         Hajfestéshez, hajszínezéshez, hajfesték eltávolítás, szőkítés

·         Hajhullás, korpásodás, hajzsírosodás, egyéb hajprobléma elleni hajszesz, hajszérum alkalmazásakor

.         Ózonos típussal haj és fejbőr fertőtlenítés, fejbőr problémák kezelése.

 

Gőzerősség: A gőzerősség a (4) kapcsolóval 2 fokozatban, max. és min. változtatható.

Ajánlott hatóidők hajtípusok szerint: Az adott vegyi folyamatok ható ideje akár 60-80% al is csökkenthető.

A max.  (Maximum) és min. (Minimum) jelzések a gőz erősség fokozat kapcsoló javasolt állását jelzik!

( Figyelem: A min. gőzmennyiséghez képest a max. gőz erőssége a folyamatok hatóidejét csak kis mértékben, kb.20% ban növeli, de az alacsonyabb fokozatban való használat jelentősen növeli a fűtőelem üzemidejét. Ha szeretné növelni a fűtőelem üzemidejét, kalkulálja át eszerint a táblázatban megadott ajánlott adatokat. )

Szőkített haj

Festett haj

Normál haj

Erős haj

Dauerolás

5perc    max.

6perc    max.

7perc    max.

8perc    max.

Hajkezelés

6perc    min.

6perc    max.

8perc    max.

8,5perc    max.

Festékeltávolítás

6,5perc    min.

6,5perc    min.

6,5perc    max.

7,5perc    max.


fodrászkellék bolt oldalán itt találhatók hajfestékeink jól nagyítható színskálái a hajfesték színekkel, a hajszínek Magyar elnevezése, és a hajfestékek részletes használati utasításai. *Kattintson a megtekinteni kívánt termék nevére!

.................

Kincream Prestige hajszínskála, a hajfesték pontos használata, és a hajszínek Magyar elnevezései!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kinessences természetes hajfesték hajszínskála, a hajfesték pontos használata, és a hajszínek Magyar elnevezései!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NHP PPD, Ammónia, Paraben mentes hajfesték színskálája, pontos használata, és a színek Magyar elnevezése.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maxima keratinos hajfesték hajszínskála, a hajfesték pontos használata, a hajszínek Magyar elnevezései.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nirvel Homme extra gyors férfi hajfesték hajszínskála, a hajfesték pontos használata, és a hajszínek Magyar elnevezései!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nirvel Art-X hajfesték színskála, pontos használata, és a színek Magyar elnevezése.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nirvel Blond U szőke hajfesték és hajszínező hajszínek és használata, Magyar elnevezések.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

  A Nirvel Nature hajfestékek hajszínskálái
 


4. - Nirvel Nature természetes hajfesték Barna hajszínek

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

fodraszkellek-bolt.hu/-Garanciák:

fodraszkellek-bolt.hu/-Minőségi garanciáink:

Az általunk forgalmazott termékek Professzionális termékek, szakmai felhasználóknak készültek, a szalonokban elvárható magas minőségi igények figyelembevétele alapján!

A főleg külföldről származó fodrász célra készült hajápoló,és kozmetikusoknak készült kozmetikai termékeinket, csak a Prémium, Magas, és Jó minőséget garantáló, nagy szakmai múltal rendelkező gyártóktól szerezzük be. Ezen gyártók mind  35 - 82 év közötti szakmai tapasztalattal, és az interneten is megtalálható, ellenőrizhető adatokkal rendelkeznek. A ezen termékek árához minden minőségi kategóriában a Magyar fizetésekhez igazodó árat párosítottunk.

fodraszkellek-bolt.hu/-Minőség megőrzési idő:

A hajápolási termékeken az EU szabványnak megfelelő jelölésekkel találja a termék minőség megőrzési idejére vonatozó adatokat. Felbontott tégelyt ábrázoló képben, pl. 12-es szám jelentése: minőségét megőrzi felbontás után 12 hónapig. A szám hónapot jelöl!

fodraszkellek-bolt.hu/-Garanciák tartós fogyasztási cikkekre:

Az általunk forgalmazott elektromos és más tartós fogyasztási cikkekre a kormányrendeletben előírt szabályok érvényesek. Az ezzel kapcsolatos minden ügyintézést ( garancia, javítás, csere ) a web áruház ügyfélszolgálata végez. A garanciális hibával rendelkező 15kg -nál nehezebb elektromos és más tartós fogyasztási cikkekért saját költségen futárt küldünk, és a megjavított vagy kicserélt készüléket, a lehető leggyorsabban futárral küldjük vissza. A 15kg -nál könnyebb tartós fogyasztási cikkeket a vásárlónak kell vissza juttatni ügyfélszolálatunk címére.
A pontos részleteket az Általános Szerződési Feltételek  pontnál találja!

 

A fodraszkellek-bolt.hu webáruházban a Fizetés előreutalással, és utánvéttel lehetséges. Az utánvét összegét a futárnál bankkártyával is fizethet! -  A pénzt ide utalhatja:Sikeres Fodrászkellék Kft Cib Bank/ forintos számla: 1070 0189 4675 2709 5110 0005---

Részletek: - Szállítás - Díjak - Fizetés ->>

 
 
 

 

Szakmai kedvezmény. Itt jelentkezhet a beállítására!

Ha Ön a szépségipar bármely területén szakmai felhasználó, kereskedő, jelentkezzen a fodraszkellek-bolt %-os kedvezményeink beállítására! Figyelem! -  Ehhez előtte a webáruházban  regisztrálnia kell!

Amennyiben Ön igényli valamelyik szakmai kedvezményt, a lenti  telefonon adja meg az Ön nevét amellyel regisztrált oldalunkon, az igényelt kedvezmény típusát, valamint szakmai azonosítóját, és a kedvezményét beállítjuk rendszerünkben. *-*Amint értesült a kedvezmény beállításáról, egyszer mindenképpen lépjen ki a fiókjából, és lépjen be újra, mert a kedvezmény az újra belépéskor fog biztosan érvényesülni! Ezután már az áruházba jelszavával való belépéskor a kedvezményes árat fogja látni!

A fodraszkellek-boltban aSzakmai kedvezménnyel rendelkező vásárlóink, csak a bejelentkezés után látják a rájuk vonatkozó kedvezményes árakat! -.- Abban az esetben ha valaki csak a vásárlás végén, a kosárban jelentkezik be, a rendszer automatikusan átszámolja a rá vonatkozó árakkal a kosár tartalmát!

Jelentkezését hétfőtől péntekig, 7-14 óra között adhatja le a fodrászcikk webáruház dolgozójának.

 

A fodrászkellék webáruházunkban több kedvezmény szintet, minőségi kategóriát, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

Szakmai felhasználóknak:

A fodrászkellék bolt termékeivel magas, és a legmagasabb szintű szolgáltatást is nyújtható a vendégeknek, alacsony költségek mellett!

Ingyenes szállítás a termékek 97%-ára, alacsony értékhatártól! - Pontos érték a - fodrászkellékbolt Szállítási díjtáblában.

A fodrászkellékboltban minden felmerülhető igényre megtalálhatók a szükséges termékek!

    • A fodrászkellékbolt termékei a nap 24 órájában elérhetők!
    •  - *A termékek a megrendeléstől számítva 1-3 munka napon belül, akár ingyenes kiszállítással megérkeznek.
   • Ügyfélszolgálata szakmai kérdésekben is folyamatosan elérhető!
   • Szakmai kedvezmények a fodrászkellék bolt-ban! ( a beállítás regisztráció után, az ügyfélszolgálat végzi el! )

Az állandó ( pl. hajfesték, hajápoló csomagok)  kedvezményeken felül!

-1. fodrászkellékbolt Szakmai I. vásárlói árkedvezmény: Tremék márkától fűggően,  7%, minden szakmai igénylő megkaphatja.

-2. Forgalomhoz kötött fodrászkellékbolt - Szakmai II. vásárlói  árkedvezmény: 14% Azon szakmai igénylő kaphatja meg, aki 1 éven át, havi min. 110 000Ft-ért vásárol. - A kedvezmény nincs márka használathoz, és szerződéshez kötve, tehát az összeg határ vegyes vásárlásból, gépek, eszközök, vásárlásából is elérhető! Egyedüli feltétel, hogy a vásárlások 70%-a hajkozmetikai vagy arc és testápoló kozmetikai termékekből kell hogy álljon.

1. fodrászkellékbolt Fodrászbútor szakmai szalon kedvezmény *-(szakmai regisztráció, és szerződés után, csak fodrászok vehetik igénybe )

2. Kereskedői fodrászkellék bolt kedvezmény: -Személyes megbeszélés után  --   +36/20/3371605

A fodrászkellékbolt kedvezményeket a szépségipar ( fodrász, kozmetikus, masszőr, pedikűrös......stb. ) bármely ágával foglalkozó regisztrált vásárló és kereskedő kérheti! Küldje el szakmai azonosító számát, vagy kérje ügyfélszolgálatunkon a kedvezmény beállítását! 

A %-os fodrászkellékbolt kedvezményt kérni kell, automatikusan nem működik! **A kedvezmény igénylését és a szakmai azonosítót e-mailban vagy az itt leírtak alapján el kell juttatni ügyfélszolgálatunkhoz, ahol az Ön nevére beállítják az igényelt kedvezményt.

A forgalomhoz kötött fodrászkellékbolt kedvezményeket csak a megfelelő szintű vásárlások min.  - 3 hónapos teljesítése után adjuk, tehát először az alap kedvezmény kerül beállításra!

Az összes fodrászkellékbolt kedvezmény részletes leírása.

Állandó kedvezmények, a fodrászkellékboltban, mindenki igénybe veheti.

A hajfestést tökéletes minőségben végezheti el hajfestékeink-el, minen minőségi kategóriában. A minőségen felül a költségek is számítanak! Nézze meg hajfesték árainkat!

-1. fodrászkellékbolt-Költségcsökkentő hajfesték ár akciók. Több hajfestéknél is megtalálja! – Ennek választásával tovább csökkentheti a hajfestéshez, hajszínezéshez szükséges beszerzési árat!

-2. x, vagy pl.15 -30 db hajfesték vásárlásakor kérhet egy színskálát is a fodrászkellékboltól ! a pontos darbszám a hajfestéknél látható! Ebben az esetben más hajfestékes kedvezményt nem vehet igénybe! -/ Ezen felül az oldalon számos kedvező akciós lehetőséget is találhat ajándék hajszínskála igénylésére! ( pl. kezdő csomag )

-3. Mennyiségi (darab) kedvezmények a fodrászkellékboltban: pl. 2db-tól, vagy 1+1, 2+1, ár, - a termékeknél feltüntetve találja!

-4. ****Rendkívül alacsony értékhatár az ingyenes csomagküldés eléréséhez, a fodrászkellék bolttól!

Olvasom tovább!

71

 

 

Kedvelje Facebook oldalunkat

A Weboldal az Ön számára ártalmatlan sütiket (cookies) használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Hozzájárulása nélkül nem juthat hozzá hasznos információkhoz, funkciókhoz.

Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Részletek

Elfogadom

Az elfogadást kérő felirat az elfogadás után, az oldal későbbi látogatásakor, az Ön gépén való sütik törléséig már nem fog megjelenni!

google-site-verification: google8c7313c581c6ff6e.html gtag('config', 'UA-56993419-1');