Ingyenes szállításhoz 24.888-Ft -ért kell vásárolnia, mely elérhető a termékek 97%-val

A+ A A-

Nirvel ARTX és ARTX VEGÁN hajfesték

TPL_GK_LANG_VM_ZOOM
Hajfesték magas minőségű, Professzionális…
Gyártó: Nirvel
1.574 Ft
-a 27% áfát tartalmazza-
Kiszerelés: 60 ml
Egységár: 26.23 Ft/ml

(cikkszám: 0101-nartx-60ml-alap-)
Nirvel Art-X hajszínek : Kérem válasszon színt!

Oxidáló /- Itt választhat a márkához tartozó oxidlót is!

Így rendelj!
Tel: 20/9422-753 munk: 8-14-ig
1-2 munkanapos kiszállítás!
a fejlécben megjelenő összegű Ft rendeléstől akár INGYENES!
15 napos csere vagy pénzvisszafizetési garancia!
Kérjen szakmai kedvezményt!
 • Leírás
 • Hajszínek és használat
 • Garancia
 • Szállítás
 • Kedvezmények

Hajfesték magas minőségű, Professzionális hajfestéshez, már VEGÁN formulában is. A hajfestékek megújulnak, még korszerűbbek lesznek, összetételük VEGÁN -ra változik. A színek folyamatosan cserélődnek az új formulára! Használatuk nem változik!

A Nirvel gyártási eljárása, a modern összetevők biztosítják a festett haj természetes fényét, állagát. A pigment összetétel a fényes tartós színt biztosítja, a mikrokristályok az ősz hajszálak optimális fedését. Az ARTX hajfesték138 színárnyalatban áll rendelkezésre. A nagy tisztaságú mikro pigmentek ideális állagot biztosítanak a hajfesték könnyű felviteléhez, a színek beépüléséhez.

Az új Vegán hajfesték, Soytein technológiával és gondosan kiválasztott szín pigmentekkel készült a kiváló eredmények és az ősz haj teljes fedése érdekében. Magas antioxidáns hatású Marula olajat tartalmaz, amely fokozza a fényt, lezárja a kutikulát és helyreállítja a lipid gátat. A csomagolás is 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készül.

Soytein technológia. A szentjánoskenyérfa magjából készült hidrolizátumból és szójakivonatból képzett komplex összetevő lehetővé teszi a hatóanyagok megtartását a hajszálban, és hogy hosszú ideig hassanak a maximális hatékonyság érdekében.  Ezen kívül Marula olajat is tartalmaz, amely egy 97,7%-ban természetes eredetű, magas antioxidáns hatású tápláló olaj, amely fokozza a fényt, lezárja a kutikulát és helyreállítja a lipid gátat.

60ml - A Nirvel 1963-óta készít professzionális hajfestékeket, hajápolási termékeket a fodrászatok számára és a Magyarországi vásárlóknak nagy kedvezményt biztosít termékeihez!

30db Hajfesték vásárlása esetén tincses hajszínskálát kérhet ajándékba, vagy vásárolja meg kezdő csomagunkat, amely tartalmazza. Hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy kérje a - Kosár  – MegrendelésMegjegyzés - ablakba beírva !

Figyelem! - A Nirvel Art-X hajfesték színskála a jól nagyítható hajfesték színekkel, a hajszínek Magyar elnevezése itt a - Termékleírás - melletti,  - Hajfesték színek - vagy  - Hajszínskála - fülnél található!

A Nirvel Art-X hajfesték megrendelése:

A jól nagyítható hajszínskála nagyban segíti a megfelelő hajszín kiválasztását, írja fel, jegyezze meg a kiválasztott hajszín számát! Válassza ki a hajszínt a legördülő hajszínválasztóból, írja be a kívánt darabszámot, majd tegye a kosárba! Ha több hajszínt vásárol, innen menjen vissza a  – Vásárlás folytatása - gombbal a hajfestékhez, és ezt hajszínenként ismételje meg!

Ha nehézséget okoz a megrendelés, diktálja be telefonon ügyfélszolgálatunknak!

 

Az oxidálószer kiválasztása:

 

A Nirvel Art-X hajfestékhez szükséges oxidáló megrendeléséhez több lehetőséget is találhat! Ha a hajfestéknél nem ajánlja fel a program az oxidáló kiválasztását, menjen a – Hajfestés - vagy Hajfestékek -  Oxigenta, Oxidálók … menüponthoz és a  válassza ki a szükséges erősségű  Nirvel termékekhez készült, oxidálót.

 

A hajfestékek használata:

Az általános hajfestéssel kapcsolatos, és egyéb szakmai tudnivalókat, tanácsokat,  az - Információk - Hajfestékek használata, hajfestési tanácsok – Menüpontnál talál!

A normál hajfestékek keverési aránya 1+1,5 -  Hatóidő 30-45 perc

Blond U - Ultravilágosító/Szupervilágosító hajfestékek keverési aránya  1+2.  Hatóidő 45 perc

A Fuego/Fire intenzív piros hajfestékek keverési aránya 1+1,5 -  Hatóidő 30-45 perc

Pastel / Pasztell színű hajfestékek: Csak a legvilágosabb alapon használható! Színezéshez: Keverési arány: 1+1,5  10vol oxival. Hatóidő 20perc.       Festéshez: Keverési arány 1+2  - 20-30vol oxival. Hatóidő 30-45 perc

Blond U Toners - Ultravilágos hajszínezők: Csak a legvilágosabb alapon használható! Keverési arány: Erősebb színhez 1+1,  világosabb színhez 1+2,  10vol oxival. Hatóidő 20perc. 

Vibrant / Élénk színű hajfestékek: Csak a legvilágosabb alapon használható! Keverési arány: Erősebb színhez 1+1,  10vol oxival, hatóidő 20perc. Világosabb színhez 1+1,5,  20vol oxival. Hatóidő 30perc.

Mixton/Neutralizers/Activators hajfestékek: Szín erősítéséhez, vagy a nemkívánatos árnyalatok semlegesítéséhez, 5-15ml/gr mennyiséget tegyen a hajfestékhez. A Mixton … festék színe is elkészíthető vele a lentiek szerint

Ősz haj fedése: A Natural/természetes és a Warm Natural/meleg természetes színek 100% ban fedik az ősz hajat. A divatszínek 50% -ig, felette 1+1 arányban kell keverni a természetes hajszínekkel.

Keverés kivitelezése: pl. 1+1,5 -Tegyünk egy műanyag tálba 1 adag hajfestéket, és keverjünk hozzá 1,5 adag oxidálószert ( 50ml festék  + 75ml oxidálószer).

Oxidálószer kiválasztása:                        keverési arány                                            hatóidő:perc
10 vol ( 3% ) hajszínezés                       1+2    40ml hajfesték 80ml oxi.                                         20-30
20 vol ( 6% ) Festés, ősz haj takarása    1+1,5 50ml hajfesték 75ml oxi    1 árnyalat világosítása     30-45
30 vol ( 9% ) Világosítás                        1+1,5 50ml hajfesték 75ml oxi  2-3 árnyalat világosítása   30-45
40 vol (12%) Világosítás                        1+1,5 50ml hajfesték 75ml oxi  3-4 árnyalat világosítása   30-45
40 vol (12%) Ultravilágosítás                  1+2    40ml hajfesték 80ml oxi  4-5 árnyalat világosítása   45

Nehezen festhető, üveges, ősz haj festése:

Azokhoz a hajtípusokhoz, amelyeknél nehéz az ősz hajszálakat tökéletesen befesteni, a következő lépéseket ajánljuk!

 

 1. Válasszon a kívántnál eggyel sötétebb színárnyalatot és takaró színt,  használjon 9%-os oxidálószert, és növelje a hatóidőt 40-45percre. 
 2. Ha szükséges, növelheti a hajfesték arányát 10-20%-al.  pl.60gr festék + 50gr oxi

Mixton ( korrektor, neutralizer ) és aktivátor hajfesték  használata:
A korrektorok, mixtonok a nem kívánt színárnyalatok ellensúlyozására, vagy a kívánt színek megerősítésére szolgálnak. A Mixton színek használata segíti a tökéletes színárnyalat elérését.

 • Átlagos használat: nem kívánt színárnyalat ellensúlyozására, vagy egy szín erősítésére:  60gr festékhez  5 - 15 gr/ml, ( kb.5-15cm festékcsík) mixton színt keverjünk. A felhasznált mennyiség ettől eltérhet, a kívánt hatástól függően! Egy szín megerősítéséhez: pl.nagyon piros árnyalathoz akár 30gr mixtont is keverhetünk.

·         A Mixton … festék színe is elkészíthető vele a következő képen, de a hajszín tartóssága rövidebb lehet.  A legvilágosabb, vagy teljesen levilágosított alapra vigye fel, 30ml Mixton….  + 30ml 12.0 Ultravilágos hajfesték és 60ml 10vol oxidáló elegyét. Ható idő 15 - 30 perc.


fodrászkellék bolt oldalán itt találhatók hajfestékeink jól nagyítható színskálái a hajfesték színekkel, a hajszínek Magyar elnevezése, és a hajfestékek részletes használati utasításai. *Kattintson a megtekinteni kívánt termék nevére!

.................

Kincream Prestige hajszínskála, a hajfesték pontos használata, és a hajszínek Magyar elnevezései!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kinessences természetes hajfesték hajszínskála, a hajfesték pontos használata, és a hajszínek Magyar elnevezései!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NHP PPD, Ammónia, Paraben mentes hajfesték színskálája, pontos használata, és a színek Magyar elnevezése.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maxima keratinos hajfesték hajszínskála, a hajfesték pontos használata, a hajszínek Magyar elnevezései.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nirvel Homme extra gyors férfi hajfesték hajszínskála, a hajfesték pontos használata, és a hajszínek Magyar elnevezései!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nirvel Art-X hajfesték színskála, pontos használata, és a színek Magyar elnevezése.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nirvel Blond U szőke hajfesték és hajszínező hajszínek és használata, Magyar elnevezések.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

  A Nirvel Nature hajfestékek hajszínskálái
 


4. - Nirvel Nature természetes hajfesték Barna hajszínek

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

fodraszkellek-bolt.hu/-Garanciák:

fodraszkellek-bolt.hu/-Minőségi garanciáink:

Az általunk forgalmazott termékek Professzionális termékek, szakmai felhasználóknak készültek, a szalonokban elvárható magas minőségi igények figyelembevétele alapján!

A főleg külföldről származó fodrász célra készült hajápoló,és kozmetikusoknak készült kozmetikai termékeinket, csak a Prémium, Magas, és Jó minőséget garantáló, nagy szakmai múltal rendelkező gyártóktól szerezzük be. Ezen gyártók mind  35 - 82 év közötti szakmai tapasztalattal, és az interneten is megtalálható, ellenőrizhető adatokkal rendelkeznek. A ezen termékek árához minden minőségi kategóriában a Magyar fizetésekhez igazodó árat párosítottunk.

fodraszkellek-bolt.hu/-Minőség megőrzési idő:

A hajápolási termékeken az EU szabványnak megfelelő jelölésekkel találja a termék minőség megőrzési idejére vonatozó adatokat. Felbontott tégelyt ábrázoló képben, pl. 12-es szám jelentése: minőségét megőrzi felbontás után 12 hónapig. A szám hónapot jelöl!

fodraszkellek-bolt.hu/-Garanciák tartós fogyasztási cikkekre:

Az általunk forgalmazott elektromos és más tartós fogyasztási cikkekre a kormányrendeletben előírt szabályok érvényesek. Az ezzel kapcsolatos minden ügyintézést ( garancia, javítás, csere ) a web áruház ügyfélszolgálata végez. A garanciális hibával rendelkező 15kg -nál nehezebb elektromos és más tartós fogyasztási cikkekért saját költségen futárt küldünk, és a megjavított vagy kicserélt készüléket, a lehető leggyorsabban futárral küldjük vissza. A 15kg -nál könnyebb tartós fogyasztási cikkeket a vásárlónak kell vissza juttatni ügyfélszolálatunk címére.
A pontos részleteket az Általános Szerződési Feltételek  pontnál találja!

 

A fodraszkellek-bolt.hu webáruházban a Fizetés előreutalással, és utánvéttel lehetséges. Az utánvét összegét a futárnál bankkártyával is fizethet! -  A pénzt ide utalhatja:Sikeres Fodrászkellék Kft Cib Bank/ forintos számla: 1070 0189 4675 2709 5110 0005---

Részletek: - Szállítás - Díjak - Fizetés ->>

 
 
 

 

Szakmai kedvezmény. Itt jelentkezhet a beállítására!

Ha Ön a szépségipar bármely területén szakmai felhasználó, kereskedő, jelentkezzen a fodraszkellek-bolt %-os kedvezményeink beállítására! Figyelem! -  Ehhez előtte a webáruházban  regisztrálnia kell!

Amennyiben Ön igényli valamelyik szakmai kedvezményt, a lenti  telefonon adja meg az Ön nevét amellyel regisztrált oldalunkon, az igényelt kedvezmény típusát, valamint szakmai azonosítóját, és a kedvezményét beállítjuk rendszerünkben. *-*Amint értesült a kedvezmény beállításáról, egyszer mindenképpen lépjen ki a fiókjából, és lépjen be újra, mert a kedvezmény az újra belépéskor fog biztosan érvényesülni! Ezután már az áruházba jelszavával való belépéskor a kedvezményes árat fogja látni!

A fodraszkellek-boltban aSzakmai kedvezménnyel rendelkező vásárlóink, csak a bejelentkezés után látják a rájuk vonatkozó kedvezményes árakat! -.- Abban az esetben ha valaki csak a vásárlás végén, a kosárban jelentkezik be, a rendszer automatikusan átszámolja a rá vonatkozó árakkal a kosár tartalmát!

Jelentkezését hétfőtől péntekig, 7-14 óra között adhatja le a fodrászcikk webáruház dolgozójának.

 

A fodrászkellék webáruházunkban több kedvezmény szintet, minőségi kategóriát, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

Szakmai felhasználóknak:

A fodrászkellék bolt termékeivel magas, és a legmagasabb szintű szolgáltatást is nyújtható a vendégeknek, alacsony költségek mellett!

Ingyenes szállítás a termékek 97%-ára, alacsony értékhatártól! - Pontos érték a - fodrászkellékbolt Szállítási díjtáblában.

A fodrászkellékboltban minden felmerülhető igényre megtalálhatók a szükséges termékek!

    • A fodrászkellékbolt termékei a nap 24 órájában elérhetők!
    •  - *A termékek a megrendeléstől számítva 1-3 munka napon belül, akár ingyenes kiszállítással megérkeznek.
   • Ügyfélszolgálata szakmai kérdésekben is folyamatosan elérhető!
   • Szakmai kedvezmények a fodrászkellék bolt-ban! ( a beállítás regisztráció után, az ügyfélszolgálat végzi el! )

Az állandó ( pl. hajfesték, hajápoló csomagok)  kedvezményeken felül!

-1. fodrászkellékbolt Szakmai I. vásárlói árkedvezmény: Tremék márkától fűggően,  7%, minden szakmai igénylő megkaphatja.

-2. Forgalomhoz kötött fodrászkellékbolt - Szakmai II. vásárlói  árkedvezmény: 14% Azon szakmai igénylő kaphatja meg, aki 1 éven át, havi min. 110 000Ft-ért vásárol. - A kedvezmény nincs márka használathoz, és szerződéshez kötve, tehát az összeg határ vegyes vásárlásból, gépek, eszközök, vásárlásából is elérhető! Egyedüli feltétel, hogy a vásárlások 70%-a hajkozmetikai vagy arc és testápoló kozmetikai termékekből kell hogy álljon.

1. fodrászkellékbolt Fodrászbútor szakmai szalon kedvezmény *-(szakmai regisztráció, és szerződés után, csak fodrászok vehetik igénybe )

2. Kereskedői fodrászkellék bolt kedvezmény: -Személyes megbeszélés után  --   +36/20/3371605

A fodrászkellékbolt kedvezményeket a szépségipar ( fodrász, kozmetikus, masszőr, pedikűrös......stb. ) bármely ágával foglalkozó regisztrált vásárló és kereskedő kérheti! Küldje el szakmai azonosító számát, vagy kérje ügyfélszolgálatunkon a kedvezmény beállítását! 

A %-os fodrászkellékbolt kedvezményt kérni kell, automatikusan nem működik! **A kedvezmény igénylését és a szakmai azonosítót e-mailban vagy az itt leírtak alapján el kell juttatni ügyfélszolgálatunkhoz, ahol az Ön nevére beállítják az igényelt kedvezményt.

A forgalomhoz kötött fodrászkellékbolt kedvezményeket csak a megfelelő szintű vásárlások min.  - 3 hónapos teljesítése után adjuk, tehát először az alap kedvezmény kerül beállításra!

Az összes fodrászkellékbolt kedvezmény részletes leírása.

Állandó kedvezmények, a fodrászkellékboltban, mindenki igénybe veheti.

A hajfestést tökéletes minőségben végezheti el hajfestékeink-el, minen minőségi kategóriában. A minőségen felül a költségek is számítanak! Nézze meg hajfesték árainkat!

-1. fodrászkellékbolt-Költségcsökkentő hajfesték ár akciók. Több hajfestéknél is megtalálja! – Ennek választásával tovább csökkentheti a hajfestéshez, hajszínezéshez szükséges beszerzési árat!

-2. x, vagy pl.15 -30 db hajfesték vásárlásakor kérhet egy színskálát is a fodrászkellékboltól ! a pontos darbszám a hajfestéknél látható! Ebben az esetben más hajfestékes kedvezményt nem vehet igénybe! -/ Ezen felül az oldalon számos kedvező akciós lehetőséget is találhat ajándék hajszínskála igénylésére! ( pl. kezdő csomag )

-3. Mennyiségi (darab) kedvezmények a fodrászkellékboltban: pl. 2db-tól, vagy 1+1, 2+1, ár, - a termékeknél feltüntetve találja!

-4. ****Rendkívül alacsony értékhatár az ingyenes csomagküldés eléréséhez, a fodrászkellék bolttól!

Olvasom tovább!

71

 

 

Nemrég nézett termékek

Kedvelje Facebook oldalunkat

google-site-verification: google8c7313c581c6ff6e.html gtag('config', 'UA-56993419-1');